Home > Sex-Relatii > Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție

Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție

playboy

Revista Playboy a anunțat că închide varianta print după 66 de ani. Decizia a fost grăbită de pandemia de coronavirus.

Ediția de primăvară a revistei pentru adulți este ultima publicată după 66 de ani. anunțul a fpst făcut de directorul companiei într-o scrisoare deschisă publicată de site-ul Medium. Revista era publicată trimestrial de anul trecut, iar decizia de a închide printul era cântărită de ceva timp.

„Când a devenit clar că pandemia COVID-19 a perturbat producția de conținut și lanțul de aprovizionare, am fost forțați să accelerăm procesul discuției pe care o aveam deja: cum să renunțăm la o revistă publicată la trei luni și să o transformăm într-un produs pe care clienții îl vor azi. O să fim o companiei digitală, mai ales că printul ajungea doar la o fracție din fanii noștri. O să mută calendarul conținutului și binențeles pictorialele”, a scris Ben Kohn.

Declinul celei mai cunoscute reviste pentru bărbați a început în 2017, când fondatorul ei Hugh Hefner a murit. Atunci, Playboy încă mai era publicată lunar.

De la Marilyn Monroe, ale cărei fotografii au apărut pe prima copertă din 1953 și care l-a ajutat să reprezinte un succces încă de la început, și până la Pamela Anderson, Kim Basinger, Madonna sau Cindy Crawford, cele mai frumoase femei din lume au pozat nud în revista lui Hugh Hefner.

Articole asemanatoare
dolly parton
Dolly Parton, pe coperta revistei Playboy la 75 de ani
Hugh Hefner
Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $
Donald Trump
Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”
Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Comenteaza acest articol

Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție

by Andreea Damian   1 min
0