Home > Agenda > Revista Tabu a organizat o tombolă la IWA Charity Winter Bazaar 2013

Revista Tabu a organizat o tombolă la IWA Charity Winter Bazaar 2013

Duminică, 8 decembrie, a avut loc IWA Charity Winter Bazaar 2013, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România. La eveniment au luat parte peste 35 de misiuni diplomatice și reprezentanți ai țărilor. Aceştia și-au prezentat și împărtășit muzica, dansurile, cultura, costumele, obiectele de artizanat, produsele alimentare și tradiționale autentice.

Sumele strânse de reprezentanții diferitelor țări au fost donate către diverse cauze, fundații și organizații caritabile.

Printre cei prezenți la eveniment s-a enumerat și prima doamnă a țării, Maria Băsescu. De asemenea, responsabil de partea sonoră a evenimentului a fost Cezar Ouatu, câștigătorul Eurovisionului din acest an.

La acest eveniment, revista Tabu a organizat o tombola pentru a-i premia pe cei prezenți la Romexpo. Câștigul tombolei a constat în 5 creme de ochi revitalizante oferite de Dr. Brandt și premiul cel mare, un weekend all inclusive la Breaza, oferit de G Club.

Deși la tombolă s-au înscris peste 200 de persoane, doar cinci doamne s-au enumerat printre fericitele câștigătoare ale cremelor revitalizante pentru ochi Dr. Brandt. În ceea ce privește premiul cel mare, a fost câștigat de doamna Ecaterina Popescu care a fost luată prin surprindere de câștig. 

Pentru mai multe foto de la eveniment, urmăriți galeria foto!

Articole asemanatoare
In luna decembrie Centrofarm lanseaza Tombola Caudalie
IWA Charity Winter Bazaar 2013
V for Verde, târgul minţilor deschise, revine cu ediţia a II-a

Loading...

1 Response

  1. Pingback : Din culise: Tombola Tabu la IWA CHARITY WINTER BAZAAR 2013 | Citește Ce Vrei

Comenteaza acest articol

Revista Tabu a organizat o tombolă la IWA Charity Winter Bazaar 2013

by   1 min
1