Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Revista Tabu a organizat o tombolă la IWA Charity Winter Bazaar 2013

Duminică, 8 decembrie, a avut loc IWA Charity Winter Bazaar 2013, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România. La eveniment au luat parte peste 35 de misiuni diplomatice și reprezentanți ai țărilor. Aceştia și-au prezentat și împărtășit muzica, dansurile, cultura, costumele, obiectele de artizanat, produsele alimentare și tradiționale autentice.

Sumele strânse de reprezentanții diferitelor țări au fost donate către diverse cauze, fundații și organizații caritabile.

Printre cei prezenți la eveniment s-a enumerat și prima doamnă a țării, Maria Băsescu. De asemenea, responsabil de partea sonoră a evenimentului a fost Cezar Ouatu, câștigătorul Eurovisionului din acest an.

La acest eveniment, revista Tabu a organizat o tombola pentru a-i premia pe cei prezenți la Romexpo. Câștigul tombolei a constat în 5 creme de ochi revitalizante oferite de Dr. Brandt și premiul cel mare, un weekend all inclusive la Breaza, oferit de G Club.

Deși la tombolă s-au înscris peste 200 de persoane, doar cinci doamne s-au enumerat printre fericitele câștigătoare ale cremelor revitalizante pentru ochi Dr. Brandt. În ceea ce privește premiul cel mare, a fost câștigat de doamna Ecaterina Popescu care a fost luată prin surprindere de câștig. 

Pentru mai multe foto de la eveniment, urmăriți galeria foto!

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Dragusanu, manual de frumusete: Iata ce suma a investit in imaginea ei!

Worn Stories | Un nou serial Netflix spune povestea hainelor pe care le păstrăm

Andreea Damian

VIITORUL fiicei lui PEPE: ce i-au prezis ursitoarele!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Sărbătoritul zilei de 30 august

realitatea

1 comentariu

Din culise: Tombola Tabu la IWA CHARITY WINTER BAZAAR 2013 | Citește Ce Vrei 10 January 2014 at 20:20 Răspunde

Scrie un comentariu