Home > Slider > Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

Richard gere

Dragostea nu cunoaște vârstă! Actorul Richard Gere s-a căsătorit a treia oară, în secret. Alejandra Silva are 35 ani, cu 33 mai puțin decât starul american.

Alejandra Silva este o femeie de afaceri originară din Galicia, Spania. A mai fost căsătorită cu Goving Friedland, magnat din domeniul minelor, alături de care a făcut un băiat.

Despre Richard Gere și Alejandra Silva, care s-au cunoscut acum trei ani, în orașul italian Positano, se zvonea în presă că-și vor pune pirostriile pe 5 mai, în capitalz SUA, Washington. Se pare însă că planurile lor au fost altele, pentru că tabloidele au anunțat că cei doi au spus deja „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Richard Gere și mai tânăra lui soție vor celebra evenimentul pe 6 mai, alături de familie și prieteni în apartamentul lor din New York, scrie revista spaniolă HOLA! O sursă a confirmat pentru revista People că cei doi s-au căsătorit cu câteva săptămâni în urmă și că sunt „extraordinar de fericiți”.

Richard Gere, cel care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume cu rolurile sale din pelicule precum „Ofițer și gentleman”, „Pretty Woman” sau „Cotton Club”, nu stă prea mult fără parteneră. Gere a mai fost căsătorit de două ori.

Prima sa soție fost o altă celebritate, Cindy Crawford, una dintre frumusețile de la Hollywood. Legătura dintre ei a durat cinci ani, din 1991 până în 1995. Gere s-a căsătorit, apoi, cu o actriță, Carey Lovell, de care a divorțat în 2016. Cei doi au împreună un băiat, James Homer, de 18 ani.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 31 august!
Ca-n filme: PROSTITUATA romanca se marita la Paris!
Cele mai tari PACALELI de 1 Aprilie cu VEDETE!
DE NECREZUT. Ce a spus Richard Gere despre filmul “Pretty Woman”

Comenteaza acest articol

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

by Andreea Damian   1 min
0