Tabu
PEOPLESlider

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

Dragostea nu cunoaște vârstă! Actorul Richard Gere s-a căsătorit a treia oară, în secret. Alejandra Silva are 35 ani, cu 33 mai puțin decât starul american.

Alejandra Silva este o femeie de afaceri originară din Galicia, Spania. A mai fost căsătorită cu Goving Friedland, magnat din domeniul minelor, alături de care a făcut un băiat.

Despre Richard Gere și Alejandra Silva, care s-au cunoscut acum trei ani, în orașul italian Positano, se zvonea în presă că-și vor pune pirostriile pe 5 mai, în capitalz SUA, Washington. Se pare însă că planurile lor au fost altele, pentru că tabloidele au anunțat că cei doi au spus deja „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Richard Gere și mai tânăra lui soție vor celebra evenimentul pe 6 mai, alături de familie și prieteni în apartamentul lor din New York, scrie revista spaniolă HOLA! O sursă a confirmat pentru revista People că cei doi s-au căsătorit cu câteva săptămâni în urmă și că sunt „extraordinar de fericiți”.

Richard Gere, cel care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume cu rolurile sale din pelicule precum „Ofițer și gentleman”, „Pretty Woman” sau „Cotton Club”, nu stă prea mult fără parteneră. Gere a mai fost căsătorit de două ori.

Prima sa soție fost o altă celebritate, Cindy Crawford, una dintre frumusețile de la Hollywood. Legătura dintre ei a durat cinci ani, din 1991 până în 1995. Gere s-a căsătorit, apoi, cu o actriță, Carey Lovell, de care a divorțat în 2016. Cei doi au împreună un băiat, James Homer, de 18 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Will Smith își cere scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

Andreea Damian

Vara aceasta răcorește-te inteligent!

realitatea

Cristian Rizea: Reghe a luat-o pe căi masochiste, a chemat la botez toți foștii iubiți ai Corinei Caciuc – Detaliul care ar fi dus la ieșirea violentă a lui Reghe

Tabu Tabu

Singurul român care a fost la extravaganta petrecere cu  miliardari din India

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Andreea Damian

Covorul roșu de la SAG Awards 2022. Cele mai frumoase ținute

Andreea Damian

Scrie un comentariu