Home > Fashion > Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon

Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon

rihanna

Rihanna a interzis folosirea telefoanelor mobile și a altor dispozitive de înregistrare la spectacolul său de modă care a avut loc zilele trecute la New York, din cadrul Săptămânei Modei.

Prezentarea a fost transmisă exclusiv pe platforma video a Amazon în peste 200 de țări. Cântăreața și-a prezentat la New York Fashion Week noua colecție de lenjerie intimă.

Evenimentul a fost marcat de faptul că RiRi a interzis complet accesul cu telefoane mobile și aparate de fotografiat. Motivul este acela că Rihanna a colaborat pentru acest eveniment cu serviciul Amazon Prime Video, care a distribuit în exclusivitate online întregul show al cântăreței, „Savage X Fenty”, în peste 200 de țări.

Presei și participanților li s-a comunicat că realizarea de fotografii în timpul spectacolului este interzisă, iar telefoanele mobile au fost închise. „Abonații premium ai Amazon au beneficiat de un loc în față la spectacol”, a declarat Jennifer Salke, manager al Amazon Studios.

Marți, show-ul de modă al artistei din Barbados, care nu a avut legătură cu LVMH, a cuprins și momente muzicale realizate de artiști ca DJ Khaled și Halsey și apariții speciale ale unor modele precum Cara Delevigne, Bella și Gigi Hadid.

Cunoscută pentru aparițiile ei îndrăznețe și colorate de pe covorul roșu, Rihanna a devenit o forță din ce în ce mai influentă în lumea modei și, mai ales, de când s-a asociat cu grupul de lux LVMH pentru a lansa o linie de haine.

Acea aventură, numită Fenty Beauty, a ajuns la vânzări de aproape 550 de milioane de dolari până la sfârșitul anului 2018, după numai un an și jumătate de la lansare.

 

 

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel
Rihanna
Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA
Rihanna
Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon

by Andreea Damian   1 min
1