Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Rihanna nu se dezice de statutul de divă. Vedeta din Barbados a angajat modele care seamănă cu ea doar ca să încerce noi stiluri de sprâncene și să vadă care îi plac. Veți râde, probabil, dar e o muncă grea pentru cântăreață.

Am văzut-o pe Riri cu sprâncene groase, pline, cu sprâncene subțiri, arcuite – ce-i drept, pe coperta revistei Vogue în numărul de septembrie 2018.

Într-un interviu acordat ET, artist maker-ul de sprâncene al Rihannei, Damone Roberts, a dezvăluit că Rihanna se plictisește repede de un stil. Se pare că și-a angajat modele de sprâncene, tinere care îi seamănă la fizionomia feței, ca să testeze stiluri noi înainte ca ea să le încerce. Ca la casting, să zicem, așa da, așa nu.

S-a întâmplat și pentru Met Gala 2018, Rihanna a reuşit să atragă toată atenţia asupra ei cu ținuta sa de „papesă”. Make-up artistul ei a avut grijă ca sprâncenele să fie în armonie cu machiajul strident al ochilor. Alegerea modelului a fost însă grea! Rihanna a studiat zeci de fotografii până la găsirea sprâncenelor perfecte pentru un asemenea eveniment. Modelul pe care îl angajase a făcut o „treabă grea” testând pentru artistă diferite stiluri de sprâncene și tunsori.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cameron Diaz și-a schimbat standardele de frumusețe după ce a renunțat la Hollywood: „Nu mă spăl niciodată pe față”

Andreea Damian

Endometrioza ar putea fi detectată în curând printr-un simplu test de salivă

Andreea Damian

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

Andreea Damian

Este nevoie de educatie sexuala in scoli?

realitatea

Dormi dezbrăcată! Opt motive care te vor convinge să renunți la haine

Andreea Damian

Salvatore Ferragamo ne-o prezintă pe “Signorina”

Scrie un comentariu