Tabu
PEOPLE Slider What's hot

Rihanna are o sosie în India. Renee Kujur a devenit virală pe Instagram

rihanna

Renee Kujur este manechin, dar faima a cunoscut-o datorită asemănării foarte mari cu artista din Barbados -Rihanna. Tânăra din New Delhi face senzație pe podiumurile naționale și internaționale, fiind considerată o revelație în modeling. E drept, și faptul că aduce foarte bine cu vedeta de 30 de ani a ajutat-o extrem de mult.

Renee a fost descoperită de un amic. În scurt timp, a primit o mulțime de oferte. Ziarul Hindustan Times a pus-o pe copertă, așa că Renee Kujur a devenit cunoscută și la nivel mondial. Și pentru ca numele ei să fie asociat cu cel al Rihannei, Renee și-a schimbat numele pe Instagram în badgalrene, așa cum Rihanna are badgalriri.

Sosia cântăreței are 23 de ani, părul creț și e mulatră. Privirea de felină și buzele voluptuoase sunt doar câteva trăsături fizice care o fac să semene foarte mult cu Rihanna. Fotografiile sale de pe rețelele de socializare au devenit virale și mai mulți fani ai artistei, ba chiar și presa au observat că e leită faimoasei cântăreațe din Barbados.

Renee Kujur a profitat de asemănarea cu Rihanna și exploatează la maxim acest atuu. Nu numai că a prins multe contracte, care au aruncat-o direct pe podium și în revistele de modă, dar toate fotografiile ei sunt realizate după tiparul celor postate de RiRi pe contul său de Instagram.

Îți lăsăm mai jos dovada clară că modelul indian încearcă s-o copieze până la ultimul detaliu pe Rihanna.

 

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Andreea Damian

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Andreea Damian

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Andreea Damian

Si-a facut Alexandra Stan operatie de marire a sanilor?

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca

Andreea Damian

Scrie un comentariu