Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Rihanna are o sosie în India. Renee Kujur a devenit virală pe Instagram

Renee Kujur este manechin, dar faima a cunoscut-o datorită asemănării foarte mari cu artista din Barbados -Rihanna. Tânăra din New Delhi face senzație pe podiumurile naționale și internaționale, fiind considerată o revelație în modeling. E drept, și faptul că aduce foarte bine cu vedeta de 30 de ani a ajutat-o extrem de mult.

Renee a fost descoperită de un amic. În scurt timp, a primit o mulțime de oferte. Ziarul Hindustan Times a pus-o pe copertă, așa că Renee Kujur a devenit cunoscută și la nivel mondial. Și pentru ca numele ei să fie asociat cu cel al Rihannei, Renee și-a schimbat numele pe Instagram în badgalrene, așa cum Rihanna are badgalriri.

Sosia cântăreței are 23 de ani, părul creț și e mulatră. Privirea de felină și buzele voluptuoase sunt doar câteva trăsături fizice care o fac să semene foarte mult cu Rihanna. Fotografiile sale de pe rețelele de socializare au devenit virale și mai mulți fani ai artistei, ba chiar și presa au observat că e leită faimoasei cântăreațe din Barbados.

Renee Kujur a profitat de asemănarea cu Rihanna și exploatează la maxim acest atuu. Nu numai că a prins multe contracte, care au aruncat-o direct pe podium și în revistele de modă, dar toate fotografiile ei sunt realizate după tiparul celor postate de RiRi pe contul său de Instagram.

Îți lăsăm mai jos dovada clară că modelul indian încearcă s-o copieze până la ultimul detaliu pe Rihanna.

 

ARTICOLE SIMILARE

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

Andreea Damian

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

Andreea Damian

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

Numărul mare de ore de muncă, asociat cu o creştere a riscului de accident vascular cerebral

Andreea Damian

Premonitia incredibila a Monicai Gabor!

Scrie un comentariu