Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Rihanna a criticat răspunsul președintelui Donald Trump pe care l-a dat în urma celor două atacuri armate din SUA în care au murit 29 de persoane.

După atacul de la El Paso, de sâmbătă din Texas Walmart, în care au fost uciși 20 de oameni, Trump a scris pe Twitter: „Focurile de armă de astăzi în El Paso, Texas, nu au fost doar tragice, ci reprezintă un act de lașitate. Știu că toată lumea din această țară condamnă incidentul de azi. Nu există motive sau scuze care să justifice vreodată uciderea de oameni nevinovați.”

Duminică, cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat din fața unui bar al orașului Dayton, situat în statul american Ohio. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas.

Rihanna nu a mai suportat și i-a răspuns lui Trump, pe contul ei de Instagram. „Uh… Donald, ai scris greșit cuvântul „terorism”! Țara ta a suferit 2 atacuri teroriste în câteva ore, ucigând aproape 30 de oameni nevinovați ”, a scris Rihanna.

 

View this post on Instagram

 

Um… Donald, you spelt “terrorism” wrong! Your country had 2 terrorist attacks back to back, hours apart leaving almost 30 innocent people dead. This, just days after yet another terrorist attack in California, where a terrorist was able to LEGALLY purchase an assault rifle (AK-47) in Vegas, then drive hours to a food festival in Cali leaving 6 more people dead including a young infant baby boy! Imagine a world where it’s easier to get an AK-47 than a VISA! Imagine a world where they build a wall to keep terrorists IN AMERICA!!! My prayers and deepest condolences to the families and loved ones of all the victims and the communities affected and traumatized, from Texas, California, and Ohio! I’m so sorry for your loss! Nobody deserves to die like this! NOBODY!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

„Asta, la doar câteva zile după încă un atac terorist din California, unde un terorist a putut să cumpere LEGAL o armă automată (AK-47) în Vegas, apoi să conducă ore în șir către un festival gastronimic din Cali, unde a ucis 6 persoane, inclusiv un copil mic, un băiețel!”

Apoi, cântăreața a amintit de politice anti-imigrare și pro-armă ale președintelui Donald Trump: „Imaginează-ți o lume în care este mai ușor să obții AK-47 decât o VIZĂ! Imaginează-ți o lume în care construiești un zid pentru a-i ține pe teroriști ÎN AMERICA!!!”

Rihanna a continuat: „Rugăciunile mele și cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familiile tuturor victimelor din Texas, California și Ohio! Îmi pare rău pentru pierderile voastre! Nimeni nu merită să moară așa! NIMENI”.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca generatia de aur a Hollywood-ului facea terapie cu LSD?

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 7 februarie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Rochiile cu paiete si sclipici redevin un trend la sfarsit de 2017

realitatea

Celebritati nascute pe 26 iulie!

realitatea

1 comentariu

Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump - Stiri eZZ 6 August 2019 at 20:44

[…] După atacul de la El Paso, de sâmbătă din Texas Walmart, în care au fost uciși 20 de oameni, Trump a scris pe Twitter… totul este pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu