Tabu
Image default
FASHION Slider

Rihanna, colaborare inedită cu fiul lui P. Diddy

Este oficial. Savage X Fenty, brandul de lenjerie deținut de cântăreața Rihanna, va lansa și piese pentru bărbați.

Eticheta a anunțat joi lansarea primei sale colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați, în colaborare cu Christian Combs – model, muzician și fiul lui P. Diddy. Noile piese vor sosi în magazine pe 2 octombrie. Combs a mai lucrat cu Rihanna la Savage X Fenty – a fost ambasador al brandului în 2019, dar relația lor este de fapt mai veche.

Combs avea doar 11 ani când a întâlnit-o pentru prima dată pe Rihanna la petrecerea de Revelion a tatălui său, unde i-a cerut vedetei numărul de telefon. De atunci, cei doi au rămas prieteni, ducând în cele din urmă la colaborarea de astăzi.

„Am vrut să creez stiluri de îmbrăcăminte pentru bărbați pe care toată lumea să le poată purta”, a spus Rihanna într-un comunicat. „Și după ce Christian a făcut o treabă atât de grozavă la prezentarea de modă din 2019, am știut că trebuie să colaborăm”.

UW2044375-0972, SQ2044382-1198, SQ2044383-1198

Bazându-se pe repertoriul vast al Savage X Fenty de modele incluzive, pozitive pentru corp, Combs a lucrat alături de Rihanna pentru a crea o colecție capsulă care conține 11 piese versatile care pot fi purtate de orice persoană: boxeri și pijamale.

Christian Combs a îmbinat stilul său personal inspirat din anii ’90, stilul New York, cu îmbrăcămintea Rihannei pentru colecție, care vor fi prezentate în viitorul show Savage X Fenty.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham sau Bar Rafaeli?

realitatea

Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Andreea Damian

Ace de siguranţă, tul şi două mâini iscusite!

Chanel’s Metiers d’Art, un nou prilej de a arăta calitatea colecțiilor Chanel

Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

realitatea

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Andreea Damian

Scrie un comentariu