Home > Slider > Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Rihanna

Rihanna a confirmat recent pentru o revistă de femei că are o relație exclusivă cu miliardarul saudit Hassan Jameel. Vedeta susține că îi merge bine și este foarte fericită.

Până acum, cântăreața în vârstă de 31 de ani a ținut cât a putut ea de privată relația cu Hassan Jameel. Cei doi se văd din 2017, iar zvonurile cu privire la relația lor au ținut coperta presei tabloide.

Artista apare pe coperta ediției de noiembrie a revistei Vogue. RiRi a oferit in interviu, unde a povestit bucuroasă cât de fericită și îndrăgostită este de iubitul ei miliardar. Când a fost întrebată dacă se întâlnește cu cineva, aceasta a răspuns fără să ezite: „Da, mă văd cu cineva”.  „Sunt de fapt într-o relație exclusivă de ceva timp și ne merge foarte bine, așa că sunt fericită”, a mai spus Rihanna care a adăugat că „fără îndoială” vrea să aibă copii.

Cântăreața din Barbados evită să vorbească în public despre relațiile sale romantice. Dar nici nu s-a ascuns de presă. La începutul verii, Rihanna și iubitul ei au mers împreună la meciul echipei de baschet Los Angeles Lakers, precum și în vacanță alături de familia lui.

În august, cuplul a fost văzut la cină în Beverly Hills cu mama Rihannei. Apoi în Santa Monica, cu toată familia ei.

Când actrița Sarah Paulson a întrebat-o pe artistă „Cine este iubitul tău?”, în timpul unui interviu, Rihanna a răspuns „Caută pe Google”. Dar i-a mărturisit că este foarte îndrăgostită.

Hassan Jameel este moştenitorul celui mai mare distribuitor de maşini Toyota din Arabia Saudită. Jameel s-a iubit inclusiv cu fostul fotomodel Naomi Campbell.

 

 

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!
amina muaddi
Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, are o poveste de viață ca în filme
Rihanna
Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Comenteaza acest articol

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

by Andreea Damian   1 min
0