Home > Slider > Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Rihanna

Rihanna a confirmat recent pentru o revistă de femei că are o relație exclusivă cu miliardarul saudit Hassan Jameel. Vedeta susține că îi merge bine și este foarte fericită.

Până acum, cântăreața în vârstă de 31 de ani a ținut cât a putut ea de privată relația cu Hassan Jameel. Cei doi se văd din 2017, iar zvonurile cu privire la relația lor au ținut coperta presei tabloide.

Artista apare pe coperta ediției de noiembrie a revistei Vogue. RiRi a oferit in interviu, unde a povestit bucuroasă cât de fericită și îndrăgostită este de iubitul ei miliardar. Când a fost întrebată dacă se întâlnește cu cineva, aceasta a răspuns fără să ezite: „Da, mă văd cu cineva”.  „Sunt de fapt într-o relație exclusivă de ceva timp și ne merge foarte bine, așa că sunt fericită”, a mai spus Rihanna care a adăugat că „fără îndoială” vrea să aibă copii.

Cântăreața din Barbados evită să vorbească în public despre relațiile sale romantice. Dar nici nu s-a ascuns de presă. La începutul verii, Rihanna și iubitul ei au mers împreună la meciul echipei de baschet Los Angeles Lakers, precum și în vacanță alături de familia lui.

În august, cuplul a fost văzut la cină în Beverly Hills cu mama Rihannei. Apoi în Santa Monica, cu toată familia ei.

Când actrița Sarah Paulson a întrebat-o pe artistă „Cine este iubitul tău?”, în timpul unui interviu, Rihanna a răspuns „Caută pe Google”. Dar i-a mărturisit că este foarte îndrăgostită.

Hassan Jameel este moştenitorul celui mai mare distribuitor de maşini Toyota din Arabia Saudită. Jameel s-a iubit inclusiv cu fostul fotomodel Naomi Campbell.

 

 

Articole asemanatoare
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii
Rihanna
Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini
rihanna
Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Comenteaza acest articol

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

by Andreea Damian   1 min
0