Home > Fashion > Rihanna a fost papesă la Gala Met 2018

Rihanna a fost papesă la Gala Met 2018

Rihanna a purtat haine inspirate din cele papale la Gala Met de ieri – a cărei temă a pus accent pe felul în care a influențat catolicismul moda pe parcursul istoriei.

Gala Met 2018 a fost organizată de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York și a avut în acest an tematica „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination“ (Corpuri dumnezeiești: Moda și Imaginația Catolică).

Met Gala este cel mai important eveniment dedicat modei, a avut loc în 7 mai, la New York iar biletele au ajuns la 30.000 de dolari. Designerii s-au întrecut în ținute care să se încadreze în tema din acest an: Rihanna a purtat haine inspirate din îmbrăcămintea papei, stilizate într-un mod avangardist iar Katy Perry a apărut pe covorul roșu cu aripi de înger de aproape doi metri înălțime. Zoe Kravitz, fiica solistului Lenny Kravitz a șocat și ea prin îndrăzneală.

Lista de invitați la Gala Met 2018 a fost exclusivistă, iar printre numele care au atras toate privirile se numără Blake Lively, Jennifer Lopez, Madonna, Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley, Anna Wintour, editorul-șef al ediției americane a revistei Vogue și Sarah Jessica Parker.

„Moda și religia sunt de foarte mult timp întrepătrunse, se inspiră și se completează reciproc” a scris curatorul evenimentului, Andrew Bolton într-o declarație pe site-ul web al Metropolitan Museum of Arts. „Chiar dacă relația dintre cele două a fost complexă și uneori controversată, a produs și unele dintre cele mai inventive și inovative creații de modă din istorie”, a adăugat Bolton.

Pe lângă partea mondenă a Galei Met, Anne Higonnet, profesor de istorie a artei de la Universitatea Columbia va găzdui o serie de discuții examinând relaţia dintre modă şi tradiţiile catolicismului. Expoziția va cuprinde 50 de haine papale şi accesorii împrumutate de la Vatican, alături de piese cheie ale unor designeri precum Chanel, Balenciaga şi Dolce & Gabbana.

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux
Rihanna
Rihanna și-a dat în judecată propriul tată
rihanna
Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea
drake
Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Comenteaza acest articol

Rihanna a fost papesă la Gala Met 2018

by realitatea   1 min
0