Home > Slider > Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

rihanna

Rihanna a dezvăluit recent că în urmă cu puțin timp, tatăl ei Ronald Fenty a fost diagnosticat cu noul coronavirus în Barbados.

Artista a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei a fost infectat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că sunt certați la cuțite și s-au judecat pentru că Ronald Fenty a încercat să îi „fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibililul pentru a-și salva părintele. Din disperare să-și salveze părintele, Rihanna a cumpărat pentru acesta un aparat de respirație mecanică asistată care să-l ajute să facă față bolii. Riri i l-a trimis cu avionul, direct, în Barbados, și a plătit o echipă de medici să îl îngrijească.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani are o avere estimată la 600 de milioane de dolari. Rihanna a dat dovadă de umanitate și altruism și a donat 5 milioane de dolari pentru lupta cu pandemia de Coronavirus. Din cei 5 milioane de dolari donați, 700.000 de dolari s-au dus direct pentru achiziționarea de aparate de ventilat pentru spitalele din Barbados. Vestea a fost dată de priministrul țării, Mia Mottley.

Donația a fost făcută prin fundația care aparține Rihannei, Clara Lionel Foundation, iar banii vor fi folosiți pentru a susține cantinele sociale, pentru achiziționarea de teste în țări care nu și le permit, precum Haiti și Malawi, dar și pentru achiziționarea de echipament medical pentru doctorii și asistentele care luptă în primele linii cu Coronavirusul.

Articole asemanatoare
Cinema
OMS: „Lista roșie” a activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19
pandemia
Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
toaleta
Ce se poate întâmpla dacă tragi apa fără să lași jos capacul de la toaletă

Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

by Andreea Damian   1 min
3