Tabu
PEOPLE Slider

Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

rihanna

Rihanna a dezvăluit recent că în urmă cu puțin timp, tatăl ei Ronald Fenty a fost diagnosticat cu noul coronavirus în Barbados.

Artista a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei a fost infectat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că sunt certați la cuțite și s-au judecat pentru că Ronald Fenty a încercat să îi „fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibililul pentru a-și salva părintele. Din disperare să-și salveze părintele, Rihanna a cumpărat pentru acesta un aparat de respirație mecanică asistată care să-l ajute să facă față bolii. Riri i l-a trimis cu avionul, direct, în Barbados, și a plătit o echipă de medici să îl îngrijească.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani are o avere estimată la 600 de milioane de dolari. Rihanna a dat dovadă de umanitate și altruism și a donat 5 milioane de dolari pentru lupta cu pandemia de Coronavirus. Din cei 5 milioane de dolari donați, 700.000 de dolari s-au dus direct pentru achiziționarea de aparate de ventilat pentru spitalele din Barbados. Vestea a fost dată de priministrul țării, Mia Mottley.

Donația a fost făcută prin fundația care aparține Rihannei, Clara Lionel Foundation, iar banii vor fi folosiți pentru a susține cantinele sociale, pentru achiziționarea de teste în țări care nu și le permit, precum Haiti și Malawi, dar și pentru achiziționarea de echipament medical pentru doctorii și asistentele care luptă în primele linii cu Coronavirusul.

ARTICOLE SIMILARE

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

Andreea Damian

Ce face Arnold Schwarzenegger în sala de fitness la 73 de ani VIDEO

Andreea Damian

Ne vedem sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15:00, la Marșul “Împreună pentru siguranța femeilor!”.

realitatea

Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

realitatea

Cupluri celebre care s-au intalnit pe site-urile de socializare

realitatea

3 comentarii

Scrie un comentariu