Tabu
Image default
FASHION Slider

Rihanna îl așteaptă pe Moș Crăciun în lenjerie intimă. FOTO

Fie că ai fost obraznic sau cuminte, toată lumea de pe lista Rihannei primește un cadou special. Rihanna devine imaginea propriei campanii din decembrie a mărcii Savage x Fenty.

Vedeta a pregătit o nouă colecție premium de lenjerie intimă ce pune accent pe tradiția seducției. Se numește Xtra Vip Box și conține piese pentru toate formele.

În imaginile campaniei, cântăreața în vârstă de 32 de ani preia rolul Reginei de Gheață și pozează alături de o sculptură de gheață în cele mai noi piese de lenjerie intimă Savage X, disponibile deja, din 1 decembrie.

Artista din Barbados a abordat un stil cu totul diferit față de cum ne-a obișnuit până acum. Conceptul a luat ființă din nevoia arzătoare de fashion chiar și pentur lenjeria intimă. Detaliile și cusăturile sunt realizate meticulos, cu un aspect vizual sofisticat.

Are un nou iubit

Rihanna a fost surprinsă de paparazzi la o întâlnire cu un rapper celebru, despre care se spune că ar mai fi avut o aventură cu artista și în urmă cu câțiva ani.

 Rihanna și A$AP Rocky

Revista People scrie că Rihanna și A$AP Rocky sunt într-o relație, deși de abia au început să iasă împreună. Surse apropiate Rihannei au confirmat că cei doi formează un cuplu, după ce au fost văzuți împreună la un restaurant din New York. Cei doi au colaborat la începutul anului în cadrul unei campanii pentru Fenty Skin.

ARTICOLE SIMILARE

Stresul din timpul sarcinii crește riscul dezvoltării tulburărilor de personalitate la copii

Andreea Damian

Targ handmade si vintage

realitatea

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

realitatea

Jennifer Connelly for Balenciaga, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Foto: Totul este un cliseu (inclusiv acest titlu) (inclusiv parantezele)

realitatea

Ea este actrița care trebuia s-o interpreteze pe Rachel Green din Friends

Andreea Damian

Scrie un comentariu