Tabu
FASHION Slider

Rihanna își reinventează spectacolul Savage X Fenty în plină pandemie: „Sunt mândră de echipa mea”

Rihanna

Coronavirusul nu a împiedicat-o pe cântăreața și designerul de 32 de ani să găsească o modalitate sigură de a-și prezenta noua colecție Savage X Fenty. Prezentarea de modă va fi difuzată pe 2 octombrie.

Ca un adevărat superstar, Rihanna a preluat nu unul, ci două proiecte majore în această pandemie – a lansat colecția de debut Fenty Skin și a prezenta o colecție spectaculoasă de lenjerie intimă Savage X Fenty.

„A fost un proces complet diferit anul acesta”, a spus Rihanna publicației americane People. „Am fost nevoiți să rezolvăm provocările COVID-19, păstrând pe toată lumea în siguranță și sănătatea lor. Ne-a forțat să găsim noi modalități de a produce un spectacol. A trebuit să găsim modalități prin care acest lucru să se simtă cât mai entuziast din punct de vedere vizual. Sunt emoționată și mândră de echipa mea – am reușit.”, a declarat artista.

La ce se pot aștepta fanii? La o sărbătoare a tuturor corpurilor și fundalurilor, pe care marca a fost construită, scriu jurnaliștii de la People.

„Incluzivitatea a făcut întotdeauna parte din marca noastră. Nu este un lucru nou.”, spune Rihanna.

Spectacolul de modă îi va include pe Travis Scott, Rosalía, Bad Bunny, Ella Mai, Miguel, Mustard și Roddy Ricch, precum și apariții speciale: Lizzo, Bella Hadid, Big Sean, Cara Delevingne , Christian Combs, Demi Moore, Irina Shayk, Laura Harrier, Normani, Paloma Elsesser, Paris Hilton, Rico Nasty, Willow Smith și multe altele.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Andreea Damian

Brazileta, talismanul tău colorat

realitatea

Antonia, din nou fericită alături de întreaga familie

Tabu Tabu

Un actor celebru din „Dr. Quinn” a avut parte de o moarte tragică

Tabu Tabu

Vanessa Paradis in Harper’s Bazaar UK

realitatea

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Andreea Damian

Scrie un comentariu