Home > Fashion > Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Rihanna a anunțat că va lansa o colecție de lenjerie intimă. Artista din Barbados a dat deja lovituri cu Fenty x PUMA și Fenty Beauty. Dar Riri vrea să abordeze și o latură mai intimă a industriei fashion.

Cântăreața de 30 de ani a dezvăluit și numele colecției. Se va numi Savage X Fenty, scrie Daily Mail. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram în cel mai sexy mod cu puțință. Rihanna a îmbrăcat mai multe piese de lenjerie intimă din colecția care se va lansa în viitorul apropiat.

@savagexfenty

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Încă nu există o dată de lansare oficială, însă mișcarea strategică se bazează pe o linie cât mai accesibilă publicului larg, destinată pentru (aproape) toate buzunarele.

https://www.instagram.com/p/BhzOrgpDC9Y/?taken-by=badgalriri

Vedeta a dat asigurări că aceasta va avea loc cât de curând. Cu această ocazie, Rihanna și-a invitat admitorii și fanele să arunce o privire pe site-ul SAVAGEX.com.

X.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Încă din iarnă se auzea că diva din Barbados este în negocieri cu brandul TechStyle Fashion, alături de care urma să lanseze prima sa colecție de lenjerie intimă. Compania mai deține branduri precum Fabletics, ShoeDazzle, JustFab și FabKids, iar proiectul e în dezvoltare de mai bine de un an.

După 2 ani de dezvoltare și câteva luni de teasing, prima colecție de machiaj a Rihannei, Fenty Beauty, a fost lansată în toamna anului trecut. Rihanna spune că acesta este un vis devenit realitate. „Lucrez la asta de peste doi ani și este proiectul meu de suflet”, a spus ea. Colecția Fenty Beauty conține primer, fond de ten, concealer, produse pentru contur, lipgloss, pensule și alte instrumente. Prețurile se situează între 9 și 50 de euro.

Articole asemanatoare
Rihanna
Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii
Rihanna
Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel
Rihanna
Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini

Comenteaza acest articol

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
0