Tabu
Image default
FASHION Slider

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Rihanna a anunțat că va lansa o colecție de lenjerie intimă. Artista din Barbados a dat deja lovituri cu Fenty x PUMA și Fenty Beauty. Dar Riri vrea să abordeze și o latură mai intimă a industriei fashion.

Cântăreața de 30 de ani a dezvăluit și numele colecției. Se va numi Savage X Fenty, scrie Daily Mail. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram în cel mai sexy mod cu puțință. Rihanna a îmbrăcat mai multe piese de lenjerie intimă din colecția care se va lansa în viitorul apropiat.

View this post on Instagram

@savagexfenty

A post shared by What Would Rihanna Do? (@wwrd_online) on

Încă nu există o dată de lansare oficială, însă mișcarea strategică se bazează pe o linie cât mai accesibilă publicului larg, destinată pentru (aproape) toate buzunarele.

https://www.instagram.com/p/BhzOrgpDC9Y/?taken-by=badgalriri

Vedeta a dat asigurări că aceasta va avea loc cât de curând. Cu această ocazie, Rihanna și-a invitat admitorii și fanele să arunce o privire pe site-ul SAVAGEX.com.

View this post on Instagram

X.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Încă din iarnă se auzea că diva din Barbados este în negocieri cu brandul TechStyle Fashion, alături de care urma să lanseze prima sa colecție de lenjerie intimă. Compania mai deține branduri precum Fabletics, ShoeDazzle, JustFab și FabKids, iar proiectul e în dezvoltare de mai bine de un an.

După 2 ani de dezvoltare și câteva luni de teasing, prima colecție de machiaj a Rihannei, Fenty Beauty, a fost lansată în toamna anului trecut. Rihanna spune că acesta este un vis devenit realitate. „Lucrez la asta de peste doi ani și este proiectul meu de suflet”, a spus ea. Colecția Fenty Beauty conține primer, fond de ten, concealer, produse pentru contur, lipgloss, pensule și alte instrumente. Prețurile se situează între 9 și 50 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Șapte mari greșeli de evitat atunci când lucrezi de acasă

Andreea Damian

O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Andreea Damian

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

Dieta care inversează procesul de îmbătrânire

Andreea Damian

Irina Lăzăreanu în METAL magazine

realitatea

Gustare racoroasa pentru vara – Rosii umplute

realitatea

Scrie un comentariu