Home > Fashion > Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

rihanna

Rihanna e hotărâtă să-și lanseze propria casă de modă de lux. Cântăreața din Barbados țintește mai sus, după lansarea cu succes a liniei de produse cosmetice Fenty Brauty în 2016, a liniei de lenjerie intimă Savage x Fenty și numirea ei în funcția de director de creaţie al brandului Puma. Vedeta este în negocieri cu gigantul francez LVMH., proprietarul Dior, Louis Vuitton, Fendi şi Givenchy, potrivit revistei Women’s Wear Daily (WWD).

Detaliile despre lansare nu au fost încă stabilite, dar se așteaptă ca marca să includă produse prêt-à-porter precum şi marochinărie şi accesorii. Se zvonește că noua casă de modă de lux ar putea fi deschisă anul acesta, în acelaşi timp cu lansarea celui de-al nouălea album al Rihannei.

LVMH ar fi selectat deja câțiva angajați de la Louis Vuitton și Celine pentru a lucra la proiect alături de Rihanna, despre care se spune că este implicată foarte mult în realizarea produselor. De asemenea, gigantul francez ar început să-și adune echipa cu care va lucra RiRi cu aproximativ șase luni în urmă, la Paris, proiectul fiind supravegheat de Sidney Toledano, președinte și director executiv al LVMH Fashion Group.

Speculații privind lansarea unui brand fashion de lux care să poarte semnătura Rihannei au apărut de câteva zile. Artista a avut o apariție în public cu o pereche de soare la ochi, marca Fenty. Iar duminică, aceasta a fost fotografiată în New York având o altă pereche de ochelari de soare, cu rame metalice, înscripționate Fenty.

https://www.instagram.com/p/BssTCVEDL6f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Rihanna este o femeie de afaceri care a dovedit în ultimii ani seriozitate și forță în industria modei. Și-a dezvoltat propriul stil și și-a luat în serios angajamentul de a crea produse pentru femei de toate vârstele, dimensiunile și etniile.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

by Andreea Damian   1 min
0