Home > beauty > Rihanna s-a dezbrăcat pentru un escroc

Rihanna s-a dezbrăcat pentru un escroc

Rihanna a făcut publică campania pentru noul ei parfum, Rogue (pungaş, ştrengar, escroc), pe Instagram şi, aşa cum am văzut-o şi în campaniile anterioare, este extrem de sumar îmbrăcată.

Oamenii sunt mereu într-o continuă schimbare şi evoluţie, iar cu Rogue am vrut ceva care să reflecte ce sunt eu azi.”, a declarat Rihanna pentru WWD. „L-am creat pentru toate femeile, pentru toate stările, pentru că toţi ne dorim să ne proiectăm sinele nostru adevărat.

După Nude, Rebelle şi Reb’l Fleur a urmat Rogue. Să înţelegem că Rihanna vrea să fie observată ca o femeie care nu respectă regulile? Asta spun parfumurile care îi poartă semnătura şi dacă analizăm şi ultimele ei ieşiri în public, unde a afişat o atitudine mai mult decât rebelă, se pare că parfumurile Rihannei sunt destinate femeilor cu atitudine care nu se tem să se revolte.

Parfumul va fi ca un buchet cochet oriental, cu acorduri de flori de lămâie, cyclamen, iasomie, trandafir, prune şi piele de căprioară pe o bază de mosc, lemn, patchouli, vanilie şi chihlimbar.

Parfumul va fi disponibil din septembrie, în trei versiuni (cea mai mare va avea 125 ml).

Articole asemanatoare
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Rihanna
Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Comenteaza acest articol

Rihanna s-a dezbrăcat pentru un escroc

by   1 min
0