Tabu
BEAUTYSlider

Rihanna o detronează pe Charlize Theron, după 20 de ani

Rihanna a fost aleasă noua imagine a parfumului j’Adore al casei Dior, detronând-o astfel pe Charlize Theron, după 20 de ani în care actrița a fost ambasadoarea celebrei esențe.

În 2015, a devenit prima muză de culoare a casei de modă franceze. Aproape zece ani mai târziu, Rihanna se pregătește să întrupeze cel mai emblematic parfum al lui Christian Dior, legendarul „J’adore”. O alegere îndrăzneață care confirmă virajul mai incluziv și vântul modernității insuflat în imaginea mărcii în ultimii ani. 

În așteptarea descoperirii noii campanii video pentru parfumul care va fi lansat pe 1 septembrie, tocmai a fost dezvăluită o primă imagine promoțională cu vedeta, oferind un gust promițător al acestei schimbări radicale de prismă.

„A fi noua imagine a lui J’adore este atât o onoare, cât și o misiune. Acest parfum, pe care l-am cunoscut și iubit dintotdeauna, înseamnă atât de mult pentru femei. Sunt deosebit de emoționată să mă alătur acestei aventuri și să îmi aduc universul, istoria și rădăcinile mele, creativitatea și propria mea feminitate”, a declarat cântăreața câștigătoare a mai multor premii Grammy într-un comunicat de presă oficial.

Este pentru prima dată când cântăreața își împrumută imaginea unui alt parfum decât cele create după imaginea ei sau ale propriei mărci de cosmetice, Fenty Beauty.

După 20 de ani în care a fost imaginea parfumului j’Adore DIOR, Charlize Theron a fost înlocuită de Rihanna.

Rolul acesta i-a revenit inițial în 2004, atunci când actrița recompensată cu Oscar pentru rolul său din Monster a fost numită imagine a parfumului iconic al casei, j’Adore.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cele trei calități pe care tinerii din generațiile Y și Z le caută la partenerii de cuplu

Andreea Damian

Simona Halep, intervenție estetică la nici o săptămână de la divorț. Sportiva a arătat rezultatul pe Instagram

Andreea Damian

Cum a reușit Sore să scape de acnee. Ce sfaturi oferă artista

Andreea Damian

Adele, prea fițoasă pentru Las Vegas? Care este adevărul despre concertele anulate

Andreea Damian

Dry January | Tendința care va face minuni pe pielea ta

Andreea Damian

Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie

Andreea Damian

Scrie un comentariu