Home > Agenda > Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Rihanna

Rihanna și-a bucurat fanii cu o piesă nouă după mai bine de 4 ani de pauză muzicală. Cântecul se numește Believe it și este un featuring cu rapperul Canadian PartyNextDor.

În ultimii ani, artista din Barbados și-a construit imperiul de moă și frumusețe. Recent, s-a alăturat luptei împotriva coronavirusului, donând 5 milioane de dolari pentru a combate COVID-19. Rihanna a donat și consumabile medicale importante oraşului New York.

Believe it este un single extras de pe albumul PartyMobile de la PartyNextDor și are influenţe soul şi elemente corale ce amintesc de gospel, plus un mixaj vocal feminin naiv pe fundal. Versurile sunt despre o relaţie pasională, în care masculul este complet fascinat de iubita sa şi vede un viitor ideal cu persoana dragă.

Ultimul album lansat de Rihanna, a fost Anti, în 2016. De atunci, cântăreața a avut câteva colaborări, lumea anticipând cel de-al nouălea album, care includeau piesele „Wild Thoughts” cu DJ Khaled și „Lemon” cu NERD, în 2017. În ultimii ani aceasta s-a concentrat în  mare parte pe dezvoltarea brandului Fenty, sub această marcă vedeta lansează diverse colecții de haine și lenjerie, dar și produse cosmetice.

Articole asemanatoare
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19
amina muaddi
Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, are o poveste de viață ca în filme

Comenteaza acest articol

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

by Andreea Damian   1 min
0