Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Rihanna

Rihanna și-a bucurat fanii cu o piesă nouă după mai bine de 4 ani de pauză muzicală. Cântecul se numește Believe it și este un featuring cu rapperul Canadian PartyNextDor.

În ultimii ani, artista din Barbados și-a construit imperiul de moă și frumusețe. Recent, s-a alăturat luptei împotriva coronavirusului, donând 5 milioane de dolari pentru a combate COVID-19. Rihanna a donat și consumabile medicale importante oraşului New York.

Believe it este un single extras de pe albumul PartyMobile de la PartyNextDor și are influenţe soul şi elemente corale ce amintesc de gospel, plus un mixaj vocal feminin naiv pe fundal. Versurile sunt despre o relaţie pasională, în care masculul este complet fascinat de iubita sa şi vede un viitor ideal cu persoana dragă.

Ultimul album lansat de Rihanna, a fost Anti, în 2016. De atunci, cântăreața a avut câteva colaborări, lumea anticipând cel de-al nouălea album, care includeau piesele „Wild Thoughts” cu DJ Khaled și „Lemon” cu NERD, în 2017. În ultimii ani aceasta s-a concentrat în  mare parte pe dezvoltarea brandului Fenty, sub această marcă vedeta lansează diverse colecții de haine și lenjerie, dar și produse cosmetice.

ARTICOLE SIMILARE

Noaptea Muzeelor 2020 se reinventează

Andreea Damian

Cum să gestionezi anxietatea pe care o simți din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Terapii complementare – Baile aromate

realitatea

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Philip Morris acuzată de ipocrizie din cauza unei reclame împotriva fumatului clasic

realitatea

Scrie un comentariu