Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!

Rihanna renunță la muzică pentru a se concentra pe linia de produse de îngrijire a pielii. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, și-a înregistrat noua linie ca Buff Ryder, iar surse din apropierea ei sugerează că vrea să își construiască un imperiu de beauty după ce pandemia de Covid-19 a distrus industria muzicală, relatează thesun.co.uk.

„Al nouălea album al Rihannei se lasă așteptat la nesfârșit. (Rihanna) Vrea să câștige milioane de dolari cu produse de frumusețe și plănuiește o nouă linie de îngrijire a pielii alături de gama ei Fenty Cosmetics. Brandul ei de lenjerie a înregistrat scăderi ale veniturilor, încât simte că trebuie să bată fierul cât este fierbinte. Ori de câte ori pozează în lenjerie intimă, vânzările cresc”, a spus sursa.

Rihanna a strâns aproape 600.000.000 de dolari din muzică și din brandul ei de beauty Fenty. Ultimul album al Rihannei se numește „Anti” și a fost lansat în 2016. Artista lucrează la un nou proiect, „R9”.

Fanii vor trebui să mai aștepte pentru R9 deoarece Rihanna își construiește imperiul de frumusețe. Și-a dat seama că poate face mai mulți bani în industria de beauty decât în cea muzicală, în contextul în care vânzările de discuri scad și turneele muzicale nu se mai desfășoară la fel din cauza pandemiei”, a mai spus sursa.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a propus Mr. Pink lui Irinel Columbeanu după ce a auzit că ajuns la azil. Reacția fostului afacerist

Andreea Damian

Luciu, felicitată de sot după striptease

Dani Oțil a devenit tată. Ce promisiune i-a făcut fiului său. Mesaj emoționant

Andreea Damian

Filmul Bird Box a crescut numărul de abonați ai Netflix cu 8,8 milioane de utilizatori noi

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!

Andreea Damian

IMDb are de-acum propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale. Și e 100% gratis!

Andreea Damian

Scrie un comentariu