Home > Slider > Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Rihanna

Rihanna e hotărâtă să se judece cu propriul ei tată pentru că acesta folosește marca Fenty fără acordul ei. Vedeta, pe numele ei adevărat Robyn Rihanna Fenty, a înregistrat marca pentru ca ideile sale de afaceri să fie protejate.

De câțiva ani încoace RiRi a dat muzica pe afaceri și și-a lansat propriile linii de produse cosmetice – Fenty Beauty – și de lenjerie intimă – Savage x Fenty. Deși are o avere estimată la 245 de milioane de dolari, cântăreașa e hotărâtă să-l stoarcă de bani pe propriul părinte, pe care-l acuză de folosirea fără drept a mărcii, încălcarea dreptului la viața privată și pentru publicitate falsă.

Rihanna susține că Ronald Fenty a profitat de valoarea mărcii Fenty pentru a-și deschide în 2017 o companie de entertainment pe care a numit-o Fenty Entertainment. Și-așa relația divei cu tatăl ei e dusă pe apa sâmbetei de mai mulți ani, iar ceea ce a făcut Ronald Fenty nu a făcut decât s-o înfurie pe artista de 30 de ani. Așa că a decis să lase judecătorii să se ocupe de problemă.

În documentele obținute de jurnaliștii TMZ, Rihanna spune că tatăl ei și partenerul lui de afaceri s-au dat drept reprezenanții cântăreței pentru a obține milioane de dolari. Ba mai mult, ar fi încercat să-i programeze 15 concerte în America Latină, în 2017, pentru 15 milioane de dolari, fără acordul ei, binențeles.

Artista mai susține că tatăl ei a încercat să înregistreze marca Fenty pentru a-și deschide câteva hoteluri, dar fără succes. Rihanna i-ar fi trimis mai multe solicitări lui Ronald Fenty, prin care îi cerea să nu mai folosească numele mărcii, dar bărbatul le-a ignorat și a continuat să facă bani prin Fenty Entertainment.

Articole asemanatoare
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Rihanna
Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Comenteaza acest articol

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

by Andreea Damian   1 min
0