Home > Slider > Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Rihanna

Rihanna e hotărâtă să se judece cu propriul ei tată pentru că acesta folosește marca Fenty fără acordul ei. Vedeta, pe numele ei adevărat Robyn Rihanna Fenty, a înregistrat marca pentru ca ideile sale de afaceri să fie protejate.

De câțiva ani încoace RiRi a dat muzica pe afaceri și și-a lansat propriile linii de produse cosmetice – Fenty Beauty – și de lenjerie intimă – Savage x Fenty. Deși are o avere estimată la 245 de milioane de dolari, cântăreașa e hotărâtă să-l stoarcă de bani pe propriul părinte, pe care-l acuză de folosirea fără drept a mărcii, încălcarea dreptului la viața privată și pentru publicitate falsă.

Rihanna susține că Ronald Fenty a profitat de valoarea mărcii Fenty pentru a-și deschide în 2017 o companie de entertainment pe care a numit-o Fenty Entertainment. Și-așa relația divei cu tatăl ei e dusă pe apa sâmbetei de mai mulți ani, iar ceea ce a făcut Ronald Fenty nu a făcut decât s-o înfurie pe artista de 30 de ani. Așa că a decis să lase judecătorii să se ocupe de problemă.

În documentele obținute de jurnaliștii TMZ, Rihanna spune că tatăl ei și partenerul lui de afaceri s-au dat drept reprezenanții cântăreței pentru a obține milioane de dolari. Ba mai mult, ar fi încercat să-i programeze 15 concerte în America Latină, în 2017, pentru 15 milioane de dolari, fără acordul ei, binențeles.

Artista mai susține că tatăl ei a încercat să înregistreze marca Fenty pentru a-și deschide câteva hoteluri, dar fără succes. Rihanna i-ar fi trimis mai multe solicitări lui Ronald Fenty, prin care îi cerea să nu mai folosească numele mărcii, dar bărbatul le-a ignorat și a continuat să facă bani prin Fenty Entertainment.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel
Rihanna
Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini
rihanna
Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Comenteaza acest articol

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

by Andreea Damian   1 min
0