Home > beauty > Rihanna topless pentru frumusete

Rihanna topless pentru frumusete

A doua celebritate intr-o saptamana care apare topless (mai mult sau mai putin) pentru o campanie publicitara, dupa Kristen Stewart, este Rihanna . Va deveni un trend, oare? Ce s-a intamplat cu hainele?

Asa cum bine stiti sau daca nu stiti, aflati acum, Rihanna este ambasador MAC pentru colectia Viva Glam, din noiembrie, anul trecut.

Rihanna a calcat pe urmele altor celebritati, care au ocupat aceasta pozitie, cum ar fi Mary J Blige, Lady Gaga si Elton John.

In aceasta campanie publicitara, care promoveaza noua colectie de produse Viva Glam, ce va fi disponibila din februarie a.c., Rihanna apare topless, insa isi acopera sanii cu mainile. Machiajul intens, peruca blonda si tatuajul de sub sani completeaza perfect scena, insa campania publicitara nu are intentia doar de a face o reclama usor de observat, prin care sa reaminteasca consumatorului de produsele MAC. Campania Viva Glam este si de constientizare si de strangere de fonduri pentru bolnavii de HIV si SIDA. Cu alte cuvinte, potrivit telegraph.co.uk, toate incasarile din vanzarea produselor Viva Glam Rihanna Lipglass si Viva Glam Rihanna Lipstick se vor duce catre MAC AIDS Fund.

Rihanna-produse-Viva-Glam

Articole asemanatoare
drake
Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna
rihanna
Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară
rihanna
Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados
rihanna
Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Loading...

Comenteaza acest articol

Rihanna topless pentru frumusete

by   1 min
0