Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Rihanna topless pentru frumusete

A doua celebritate intr-o saptamana care apare topless (mai mult sau mai putin) pentru o campanie publicitara, dupa Kristen Stewart, este Rihanna . Va deveni un trend, oare? Ce s-a intamplat cu hainele?

Asa cum bine stiti sau daca nu stiti, aflati acum, Rihanna este ambasador MAC pentru colectia Viva Glam, din noiembrie, anul trecut.

Rihanna a calcat pe urmele altor celebritati, care au ocupat aceasta pozitie, cum ar fi Mary J Blige, Lady Gaga si Elton John.

In aceasta campanie publicitara, care promoveaza noua colectie de produse Viva Glam, ce va fi disponibila din februarie a.c., Rihanna apare topless, insa isi acopera sanii cu mainile. Machiajul intens, peruca blonda si tatuajul de sub sani completeaza perfect scena, insa campania publicitara nu are intentia doar de a face o reclama usor de observat, prin care sa reaminteasca consumatorului de produsele MAC. Campania Viva Glam este si de constientizare si de strangere de fonduri pentru bolnavii de HIV si SIDA. Cu alte cuvinte, potrivit telegraph.co.uk, toate incasarile din vanzarea produselor Viva Glam Rihanna Lipglass si Viva Glam Rihanna Lipstick se vor duce catre MAC AIDS Fund.

Rihanna-produse-Viva-Glam

ARTICOLE SIMILARE

Tratamente anticuperoza – Noi proceduri testate chiar de make-up artistul Mirela Vescan

Aceste clişee ne dor (22): „Te enervez ca să te provoc!”

Tot ce trebuie să știi despre terapia cu lumină acasă

Andreea Damian

Ducu Ion si Ioana Blaj s-au mutat impreuna

15.000 de lei pe-o poezie patriotică

Robert Pattinson dezvaluie cum are grija de pielea lui

Scrie un comentariu