Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Rihanna a lansat colecția de lenjerie intimă Savage X Fenty la Săptămâna Modei de la New York, dedicată femeilor cu orice tip de forme şi dimensiuni.

Lansarea, care a avut loc miercuri, a fost lipsită de evenimente neplăcute. Însă ceea ce a atras atenția publicului au fost două modele însărcinate, care au apărut mai mult goale decât îmbrăcate. În ciuda apariției controversate, cele două gravide erau mândre de rotunjimile lor.

Una din gravide se numește Slick Woods, de 22 de ani, și este muza lui RiRi. Modelul de culoare a stârnit curiozitatea în timp ce defila într-o lenjerie intimă one-piece și doi plasturi pe sâni, care abia îi acopereau intimitățile. Cealaltă femeie este dansatoare și și-a arătat calitățile de artistă într-un neglije din dantelă, alb și transparent.

Colecţia Savage X Fenty include modele variate de lenjerie, de la cele mai cuminţi la unele foarte îndrăzneţe, potrivite pentru orice femeie, de la dive la doamne însărcinate şi fete din vecini. Una dintre vedetele de pe podium a fost top-modelul Bella Hadid.

Colecţia de toamnă/ iarnă 2018 este deja disponibilă în magazine.

ARTICOLE SIMILARE

Sonia Rykiel și globul cu zăpadă de Crăciun

realitatea

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Christina Hendricks pe coperta Harper-™s Bazaar din noiembrie

realitatea

Cei patru pași în acordarea primul ajutor

Andreea Damian

Șase cele mai bune remedii anti-mahmureală care nu dau greș

Andreea Damian

Castiga unul din cele 10 vouchere cadou de la BeeNuts!

realitatea

Scrie un comentariu