Home > beauty > Risa Hirako, fotomodel în Japonia la 47 de ani. Care e secretul tinereții ei

Risa Hirako, fotomodel în Japonia la 47 de ani. Care e secretul tinereții ei

Risa Hirako

Japoneza Risa Hirako uimește internauții cu aspectul său. Are 47 de ani, dar ar putea fi ușor confundată cu o adolescentă de 18 ani. Și puțini sunt cei care reușesc să ghicească vârsta reală a modelului japonez, originar din Tokyo. Deși se află la a doua tinerețe, Risa excelează în industria modelingului nipon. Stilul cool și aspectul de adolescentă au atras imediat atenția caselor de modă, care au contactat-o pentru mai multe colaborări.

Risa Hirako este extrem de populară și activă în spațiul virtual. La contul său de Instagram sunt astăzi abonați aproximativ 220.000 de admiratori care îi urmăresc zilnic activitățile și trucurile de înfrumusețare. Modelul își tine fanii la curent cu noutățile din viața și cariera ei pe blogul LineBlog, unde postează pictoriale, reclame și imagini inedite, inclusiv în lenjerie intimă.

https://www.instagram.com/p/BivI9EyhbZE/?taken-by=risa_hirako

https://www.instagram.com/p/BhTLGUqgMb6/?taken-by=risa_hirako

https://www.instagram.com/p/Bg3s4SpgRfE/?taken-by=risa_hirako

https://www.instagram.com/p/BaWQR7RAyuk/?taken-by=risa_hirako

Deși a nu dezvăluit secretele frumuseții sale, Risa Hirako trădează pe Instagram un mod de viață activ și sănătos și nu ascunde faptul că utilizează multe produse cosmetice pentru a-și menține aspectul tânăr. Printre produsele ei preferate se numără sucurile naturale făcute în casă, ceaiurile organice, untul și laptele de migdale, mierea și smoothie-urile de banane. Vedeta susține că folosește doar produse de machiaj bio, de unde și tenul ei impecabil.

https://www.instagram.com/p/Bgz4u3JAVnR/?taken-by=risa_hirako

 


Comenteaza acest articol

Risa Hirako, fotomodel în Japonia la 47 de ani. Care e secretul tinereții ei

by Andreea Damian   1 min
0