Tabu
LIFESTYLE What's hot

RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!

rita muresan slabaRita Muresan si Horia Brenciu, protagonistii celei mai misterioase relatii din showbiz. Adevarul nu se stie nici pana azi “Nu are sens sa ne intoarcem acum 20 de ani”, zice designerul, conform www.wowbiz.ro. De cand a slabit spectaculos, mai bine de 45 de kilograme in jumatate de an, prin diete si secrete doar de ea stiute, Rita Muresan a revenit in atentia publicului.

Dar daca unele persoane nici nu au sesizat absenta Ritei Muresan din peisajul monden, altele, mult mai celebre, au tinut legatura in permanenta cu creatoarea de moda. Este si cazul lui Horia Brenciu, varful de lance al audientelor, fostul jurat de la “Vocea Romaniei”, care a avut in permanenta o slabiciune pentru Rita Muresan.Si nu o spunem noi, dezvaluirea fiind facuta in anul 2008, in cadrul emisiunii “Alegerea Ritei”, format difuzat de la vremea respective de Euforia TV, unde Irina Deleanu, multipla campioana olimpica la gimnastica si, totodata, cea mai bune prietena a designerului a dat din casa spunand ca Horia Brenciu ar fi cel mai aprig si constant curtenitor al Ritei Muresan.“Horia a curtat-o pe Rita cinci ani la rand. Intr-o noapte, i-a desenat o inima uriasa, in fata casei”, a spus acesta. Informatia nu a fost nici confirmata si nici infirmata de “parti” si, desi de atunci au trecut sase ani, despre legenda de dragoste neimplinita dintre cei doi se mai vorbeste si azi pe la chefuri. Ba mai mult, se pare ca in perioada respectiva, cand Rita era inca maritata cu Nelu Muresan, iar Brenciu era burlac, acesta isi facuse obiceiul sa o viziteze zilnic si uneori sa innopteze in casa ei. Artistul dormea pe o saltea, cumparata special pentru el, careia prietenii comuni ajunsesera sa ii spuna “salteaua lui Brenciu”.

Intre timp insa, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade: Rita a divortat si este o femeie singura, iar Horia Brenciu s-a asezat la casa sa, alaturi de producatorul Alice Dumitrescu, si a devenit tatic. Afinitatea dintre cei doi a rezistat insa timpurilor, Rita continuand si azi sa aiba o prietenie stransa cu Brenciu pe care il invita la evenimentele ei. Asa s-a intamplat si zilele trecute, la lansarea noii colectii Rita Muresan. Curios lucru, cand a fost intrebata de ce absenteaza Brenciu de la evenimentul ei, Rita a avut raspunsul la ea, dar s-a fastacit si a parut deranjata  cand i s-a vorbit de “salteaua lui Brenciu”.“Horia Brenciu filmeaza astazi pentru X Factor, daca vreti sa stiti. Horia intotdeauna este un dragut. Daca aveam evenimente si poate sa vina, vine. Este prieten cu noi, nu ne vedem in fiecare zi, are si el familia lui. In rest, nu are sens sa ne intoarcem acum 20 de ani”, a spus Rita Muresan intretinand misterul care invaluie acesta prietenie.

ARTICOLE SIMILARE

Celia, insarcinata? Ce a dat-o de gol!

Celebrity Make-up: Angelina Jolie

Prin ce dieta a slabit Demis Roussos?

Scaunul lui James Bond, disponibil acum in Romania

realitatea

Şase motive greşite pentru a deveni mamă. Şi unul corect.

S-a deschis un nou BurgerBar in Bucuresti

Scrie un comentariu