Home > Slider > Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți

Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți

rita ora

Brooklyn, fiul cel mare al soților Beckham, a fost cel care a „urmărit-o” pe Rita Ora. Potrivit Daily Mail, tinerii ar fi avut o idilă în 2017, dar Victoria și David s-au opus vehement relației, pentru că odrasla lor avea doar 18 ani, iar cântăreața, 26.

O sursă, citată de publicația britanică, susține că Brooklyn o hărțuia pe artistă, căutând să ia legătura cu prietenii și familia ei. Dar Rita ar fi insistat să rămână doar prieteni, fiind „întotdeauna politicoasă”, mai ales că acum îi este și vecin.

Victoria Beckham a fost îngrijorată de relația amoroasă a fiului ei cu Rita Ora. Designerul de 44 de ani s-a exprimat foarte clar că nu este de acord cu aventura lor după ce porumbeii au fost văzuți luând cina în Londra, în mai 2017, a declarat o sursă pentru The Sun. Brooklyn și Rita s-au văzut de mai multe ori pe ascuns și au făcut schimb de mesaje înainte ca părinții lui să-i interzică s-o mai vadă pe cântăreață și să-l trimită înapoi la New York.

„David și Victoria au fost de acord că cei doi nu au ce căuta împreună și au spus foarte clar că nu acceptă relația dintre ei”, a declarat sursa pentru The Sun. Dar tinerii au mai fost văzuți împreună la clubul The Electric (Londra), iar o lună mai târziu s-au întâlnit la festivalul Glastonbury. Brooklyn și Rita păreau foarte intimi, deși în imediata apropiere se aflau părinții lui.

David ar fi fost furios când fiul lui i-a spus despre relație, iar Victoria și-a arătat îngrijorarea față de diferența de vârstă dintre cei doi și s-a gândit că asta ar fi fost ciudat. Brooklyn și Rita Ora nu au continuat relația, dar au rămas buni prieteni.

Articole asemanatoare
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
david Beckham
David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Comenteaza acest articol

Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți

by Andreea Damian   1 min
0