Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ritualul ciudat al Mariei Dragomiroiu! Ce face cu părul ei după ce se tunde

Maria Dragomiroiu are foarte mare grijă de podoapa sa capilară, cea care a ajutat-o să devină faimoasă.
De fiecare dată când își taie părul, artista respectă un ritual pe care unii l-ar considera ciudat. După ce se tunde, aceasta își strânge tot părul tăiat și îl transformă în „păpușele”.

Mai apoi, Maria Dragomiroiu taie cu foarfeca „păpușelele” de păr și îl împărăștie prin grădină, pe iarbă. Artista de muzică populară spune că își iubește părul prea mult pentru a-l arunca la gunoi, așa cum o fac alții.

„Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a spus artista de muzică populară despre acest ritual al său.

Cântăreața de 67 de ani spune că acest ritual al său nu are legătură cu superstițiile, ci cu iubirea pe care vedeta i-o poartă podoapei sale capilare.

Maria Dragomiroiu spunea că părul ei este cel care i-a adus faima, așa că nu ar putea vreodată să îl arunce pur și simplu.

“Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire!

Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!”, a mărturisit artista, conform click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Pavel Bartoș pilot de curse în timpul liber

Tabu Tabu

Russian Lips | Tendința pentru buze mai pline, fără intervenție chirurgicală

Andreea Damian

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Despre ce este vorba – VIDEO

Andreea Damian

Cum să reduci riscul de infectare cu Covid-19 când iei masa în oraș: sfaturi de la un expert în boli infecțioase

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 28 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu