Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Riverdale, suspendat în memoriam Luke Perry. Idolul rebel al unei generații a murit la 52 de ani

Serialul „Riverdal” transmis de Netflix își suspendă filmările după moartea lui Luke Perry. Actorul îl interpreta pe tatăl lui Archie, protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale cu adolescenți. Producătorii executivi ai serialului – Jon Goldwater, Sarah Schechter, Greg Berlanti și Roberto Aguirre-Sacasa – au luat această decizie marți, potrivit Variety.

„Suntem profund triști să aflăm că Luke Perry s-a stins din viață. Un membru iubit al familiei „Riverdale”, Warner Bros. și CW, Luke a fost un profesionist desăvârșit, a fost incredibil de grijuliu, cu o inimă uriașă, și un prieten adevărat pentru toți. A fost tată și mentor colegilor săi mai tineri. Luke a fost incredibil de generos și a jucat în serial cu dragoste și bunătate. Transmitem toate gândurile noastre familiei lui Luke”, au declarat aceștia.

Actorul american Luke Perry, cunoscut din celebrul serial „Beverly Hills, 90210”, a murit luni, la vârsta de 52 de ani după ce miercurea trecută suferise un atac vascular cerebral, informează site-ul TMZ. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama sa Ann Bennett, pe tatăl vitreg Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui Amy Coder şi alte rude.

Nu se știe momentan modul în care serialul va aborda moartea sa și dacă personajul său, Fred Andrews, va fi anulat.

„Riverdale” este un serial de televiziune american, care a început la 26 ianuarie 2017 și încă se difuzează și în prezent pe canalele „The CW” și „Netflix”. Serialul se bazează pe personajele ”Archie Comics”, cu KJ Apa în rolul lui Archie Andrews. „Riverdale” urmărește viața lui Archie, Veronica, Betty și a prietenilor lor, care explorează întunericul și ciudățenia orașului Riverdale și încearcă să descopere ce s-a întâmplat.

ARTICOLE SIMILARE

Roxen, reprezentata României la Eurovision, bătută si umilită de iubit

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Theo Rose. Ea e cea care a îndreptat-o spre muzică

Andreea Damian

Cristina Joia, prima poză fără mască, după operaţiile suferite la nas. Se mândrește cu cicatricea ei

Andreea Damian

Carmen Brumă, sfaturi să nu te îngrași de Sărbători

Andreea Damian

Fenomenul musical 2Cellos pentru prima data Live in Romania

Scrie un comentariu