Home > Agenda > stiri > Robbie Williams i-a salvat viața lui Geri Halliwell

Robbie Williams i-a salvat viața lui Geri Halliwell

Geri Halliwell crede că Robbie Williams i-a salvat viața. Fosta componentă a trupei Spice Girls a trecut prin momente extrem de dificile în momentul în care a fost diagnostictă cu bulimie.Ea a declarat că se simțea extrem de rău și că nu își putea controla boala de una singură pentru că îi era extrem de frică să nu se îngrașe. Robbie a fost singurul care a fost alături de ea la momentul respectiv și a convins-o să se interneze la o clinică specializată în astfel de afecțiuni.

Halliwell, despre care presa susținea că a fost cuplată cu Williams în 2000, a mărturisit că a devenit foarte bună prietenă cu Robbie în momentul în care a părăsit Spice Girls. Singurul care o putea sfătui a fost Robbie care trecuse printr-o experiență similară după ce părăsise Take That. "Ne-am înțeles foarte bine unul cu celălalt, dar nu am fost niciodată iubiți", a declarat de curând Geri.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Yoko Ono: “John Lennon nu avea bulimie”
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Comenteaza acest articol

Robbie Williams i-a salvat viața lui Geri Halliwell

by realitatea   1 min
0