Home > Agenda > Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

Robbie Williams

Robbie Williams îi condamnă pe criticii Gretei Thunberg. Artistul le cere să o lase în pace, indiferent de ce cred despre activismul ei de mediu.

Muzicianul britanic a oferit un interviu revistei GQ, în care a spus că ar trebui să existe o legislație împotriva tuturor judecăților pe care le primește o fată de 16 ani, indiferent de gravitate. „Indiferent ce crezi despre Greta sau despre discursul ei, tonul sau expresiile sale faciale, furia, pasiunea ei, ar trebui să i se permită să facă asta fără reproșuri”, a declarat Robbie Williams. „Iar comentariile răutăcioase nu vor ajuta psihicul tinerei fete, indiferent de modul în care abordezi problema schimbărilor climatice”, a adăugat cântărețul.

Williams, în vârstă de 45 de ani, a continuat să critice persoane „enervante” precum Piers Morgan și președintele LVMH Bernard Arnault și a spus că empatizează cu Greta Thunberg, în ciuda faptului că nu a fost de acord cu părerile ei asupra schimbărilor climatice. „Nu avem chiar același punct de vedere, dar cred că ar trebui să i se permită să meargă pe calea pe care vrea să o urmeze”, a spus Robbie Williams.

Comentariile lui Williams vin după ce realizatorul de televiziune Piers Morgan a afirmat că este „îngrijorat” pentru Greta Thunberg și consideră că adolescenta este „folosită”. „O, n-o urăsc pe Greta”, a explicat prezentatorul emisiunii Good Morning Britain. „Consider admirabilă pasiunea sa, deși retorica ei poate fi foarte emoționantă și enervantă”, a continuat el.

Articole asemanatoare
Donald Trump
Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”
Greta Thunberg
Greta Thunberg va deveni subiect de film
Greta Thunberg a fost numită “omul anului” de către revista Time
Greta Thunberg crede că adulții subestimează „copiii supărați”

Comenteaza acest articol

Robbie Williams îi desființează pe criticii activistei Greta Thunberg

by Andreea Damian   1 min
0