Home > Agenda > stiri > Robbie Williams și Gary Barlow fac parodie după Brokeback Mountain

Robbie Williams și Gary Barlow fac parodie după Brokeback Mountain

În ultima vreme fanii Take That au avut parte de vești cum nu se poate mai bune. Robbie Williams s-a hotărât, în sfârșit, să se alăture celorlați patru colegi din boyband-ul care l-a făcut celebru. Take That vor scote un album intitulat "Shame" care va fi lansat de Crăciun. Toate piesele au fost compuse, în colaborare, de Robbie și fostul lui coleg, Gary Barlow. Mai mult, tupa va susține un turneu de amploare în 2011.

Oricum, înainte de a lansa noul album Take That, Robbie și Gary au în plan să îl promoveze într-o manieră mai mult decât inedită. Cei doi vor filma o parodie după celebrul film al lui Heath Ledger și Jake Gyllenhaal, "Brokeback Mountain". Filmul are menirea de a descrie relația tumultuoasă dintre Robbie și colegii lui. Deocamdată acestea sunt toate detaliile despre respectiva parodie, dar reprezentanții lui Robbie au declarat că acesta va da mai multe amănunte despre parodie, album și turneu într-o conferință de presă pe care o va susține în curând.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Robbie Williams și Gary Barlow fac parodie după Brokeback Mountain

by realitatea   1 min
0