Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Robert de Niro, despăgubiri de 6 milioane de dolari

Compania de producţie a lui Robert De Niro a dat în judecată o fostă angajată și îi cere despăgubiri de 6 milioane de dolari. Aceasta ar fi deturnat fonduri şi urmărit programe Netflix în timpul programului de lucru. Canal Productions o acuză pe Chase Robinson şi pentru că a decontat facturi exorbitante de la hoteluri, restaurante și taxi.

Chase Robinson este acuzată că a delapidat bani și că a urmărit seriale de televiziune în timpul programului de lucru, potrivit documentelor depuse în instanță, scrie Variety. Ea a fost angajată ca asistentă a lui De Niro în 2008. A fost ulterior promovată vicepreşedinte de producţie şi financiar al firmei, iar salariul ei pe 2019 era de 300.000 de dolari. Ea a părăsit compania în luna aprilie, în urma apariţiei unor preocupări privind sabotarea corporaţiei.

Compania susține că fosta angajată a decontat facturi exorbitante de la hoteluri şi restaurante şi că s-a folosit pentru călătorii personale de milele acumulate de De Niro prin zborurile efectuate. De asemenea, Robinson a cheltuit „un timp astronomic” urmărind programe Netflix în timpul programului. În patru zile din luna ianuarie, se mai arată în plângere, ea a vizionat 55 de episoade din serialul „Friends”. În alte patru zile din luna martie, Robinson a urmărit 20 de episoade din „Arrested Development” şi 10 episoade din „Schitt’s Creek”.

„Să vizioneze show-uri pe Netflix nu reprezenta parte din obligaţiile şi responsabilităţile slujbei ei şi nici nu avea legătură cu aceasta, ci reprezenta divertisment personal în timp ce era plătită să muncească”, mai scrie în documentele depuse sâmbătă în instanță.

Compania o mai acuză că a comandat prânzul de la Caviar San Francisco şi a luat cina la Paola’s Restaurant, plătind ambele mese cu cardul companiei. În doi ani, ea a cheltuit 12.696 de dolari la restaurantul Paola’s, 8.923 de dolari la Dean and Deluca şi Whole Foods, iar alţi 32.000 de dolari pe Uber şi taxiuri.

Chase Robinson pretinde că este în continuare  angajată a companiei pe LinkedIn. The Guardian notează că ea şi-a scris o scrisoare de recomandare, pe care De Niro a refuzat să o semneze.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum să repari o unghie ruptă fără să o tai. 4 trucuri istețe!

Andreea Damian

Bunătăți cinefile pentru 2009

realitatea

Cântărețul Gabriel Dumitru si-a găsit geamănul în Turcia

Tabu Tabu

Oscar 2018. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

ANGELA GHEORGHIU facuta praf de ziaristii francezi / Partenerul ei – “carismatic precum o andiva”

Plimbarea în oraș, la fel de benefică precum plimbarea în natură?

Andreea Damian

1 comentariu

Robert de Niro, despăgubiri de 6 milioane de dolari - Stiri eZZ 20 August 2019 at 20:43

[…] Robert de Niro, despăgubiri de 6 milioane de dolari, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu