Tabu
PEOPLE Slider

Robert de Niro a divorţat de soția lui, în mare secret, după o căsnicie de 20 de ani

robert de niro

Robert De Niro și soția sa, actrița Grace Hightower, au divorțat în mare secret, după 20 de ani de căsătorie, anunță Page Six. O sursă din apropierea fostului cuplu a confirmat pentru publicația americană că cei doi nu mai trăiesc împreună de ceva timp și că vor anunța în mod oficial separarea.

Presa a speculat despărțirea încă de la sfârșitul verii, deoarece actorul în vârstă de 75 de ani a mers singur la evenimentele pe care de obicei le frecventa împreună cu Grace Hightower. Divorțul lor a luat prin surprindere pe toată lumea, în ciuda problemelor de cuplu.

De Niro și Hightower (fostă însoțitoare de zbor) s-au cunoscut în 1987, la Londra. În 1997 se căsătoresc, după aproape 10 ani de relație. Se naște Elliot, care în prezent are 20 de ani. La nici doi ani de la căsătorie, în 1999, Robert De Niro depune actele de divorț și cere custodia copilului. Cuplul își rezolvă însă problemele iar procesul de divorț nu a mai continuat. Cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță pe nume Helen Grace, s-a născut în urmă cu 6 ani, cu ajutorul unei mame surogat. Robert De Niro și Grace Hightower și-au reînnoit jurămintele de nuntă în 2004, la o ceremonie care a avut lor la Catskills, în fața prietenilor, printre care Martin Scorsese, Meryl Streep și Ben Stiller.

Pe lângă Elliot, De Niro mai are un fiu Raphael, fost actor provenit din mariajul cu Diahnne Abbott, cu care s-a căsătorit în 1976 (au divorțat în 1988). A adoptat-o de asemenea pe Drena, fiica lui Abbott. Actorul are și doi fii gemeni, Julian Henry și Aaron Kendrick, dintr-o relație de durată cu fostul model Toukie Smith.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

 

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Tabu Tabu

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Schimbări importante la Facebook și Instagram

Andreea Damian

Indrazneste sa preiei initiativa in relatia cu partenerul!

realitatea

Adela Popescu a fost externată! Primele imagini de acasă

Tabu Tabu

Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu