Home > Lifestyle > Stiri > ROBERT PATTINSON nu mai are …erectie de cand a fost inselat de KRISTEN STEWART!

ROBERT PATTINSON nu mai are …erectie de cand a fost inselat de KRISTEN STEWART!

Publicaţia americană National Enquirer îi dezamăgeşte pe fanii lui Kristen şi ai lui Robert, care şi-au dorit ca ei să se împace după ce actriţa l-a înşelat pe “vampir” cu regizorul Rupert Sanders, primăvara trecută. Deşi eroii din saga “Amurg” îşi fac din nou declaraţii fierbinţi de dragoste, când vine vorba de manifestarea acestei iubiri, lucrurile stau cum nu se poate mai rău. “Robert o iubeşte pe Kristen enorm, dar suferă de un blocaj mental când ajunge cu ea în pat. Pur şi simplu nu poate să treacă peste faptul că l-a înşelat şi atunci nu mai are erecţie. Kristen acumulează şi ea din ce în ce mai multe frustrări din cauza asta”, a povestit un apropiat al cuplului pentru National Enquirer.

Nu vrea să meargă la psihoterapeut

Se pare că în vreme ce “Bella” a cerut ajutorul unui psihoterapeut, Robert nici nu vrea să audă de şedinţe de terapie sexuală. “Vrea să lupte singur pentru a scăpa de coşmarul infidelităţii lui Kristen”, a mai spus sursa în presa americană.
Apropiaţi de-ai lui Pattinson, citaţi de presa internaţională au prezentat un motiv de-a dreptul incredibil care ar fi stat la baza deciziei lui Robert de a relua povestea de amor cu Kristen Stewart.

“Lui Robert îi este foarte frică să cunoască fete noi şi să iasă cu ele la întâlnire, să clădească o relaţie nouă. A stat atâta amar de vreme cu Kristen Stewart, s-a obişnuit cu ea, iar acum i-ar fi dificil să reconstruiască o astfel de relaţie cu o altă femeie”, a declarat un amic de-al actorului din Twilight.

Cei doi s-au despărţit intial în luna iulie, când actriţa a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul “Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător”, care este căsătorit şi are doi copii.

Articole asemanatoare
Celebrity make-up: Kristen Stewart
Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata
Kristen Stewart topless pentru Balenciaga
Kristen Stewart, noua imagine Chanel

Comenteaza acest articol

ROBERT PATTINSON nu mai are …erectie de cand a fost inselat de KRISTEN STEWART!

by   1 min
0