Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Robert Pattinson va fi noul Batman

Robert Pattinson ar putea juca rolul principal în următorul film Batman, care va fi lansat pe 25 iunie 2021. Actorul în vârstă de 33 de ani îl va înlocui pe Ben Affleck, cel care a interpretat acest rol în ultimii ani. Potrivit Variety, Pattinson se află în negocieri cu scenaristul, regizorul și producătorul Matt Reeves.

Publicația americană scrie că nu s-a ajuns încă la o înțelegere oficială, însă Pattinson este favorit pentru rolul lui Batman. Matt Reeves crede că starul din Twilight este cu siguranță cea mai bună alegere. „Robert va primi probabil rolul lui Batman, însă WB (Warner Bros) vrea să vadă care este reacția fanilor la această veste mai întâi”, au spus reprezentanții starului. Iar reacțiile nu au întârziat să apară. Pe Twitter există deja o mulțime de mesaje din partea celor care cred că el ar fi perfect pentru acest rol.

Dar, potrivit Deadline, rolul nu poate fi încă al lui Robert Pattinson, deoarece și Nicholas Hoult se află, de asemenea, în discuții cu Warner Bros.  Competiția este acerbă, așadar. Ceea ce știm deocamdată este că noul film se va concentra pe un Bruce Wayne în tinerețe.

Nicholas Hoult

La începutul lunii ianuarie, Ben Affleck a dezvăluit că renunță la rolul lui Batman și și-a arătat intenția de a regiza un film cu acest personaj. Ultimul film Batman în care a jucat Affleck a fost Justice League (2017).

Cel mai recent film al lui Robert Pattinson este „The LightHouse” cu Willem Dafoe, care urmează să debuteze la Festivalul de Film de la Cannes, la sârșitul acestei săptămâni. Totodată, anul acesta vor avea premiera alte 4 filme în care joacă acesta, „High Life”, „The Lighthouse”, „The King” și „Waiting for the Barbarians”. Cel mai cunoscut rol al său este vampirul Edward Cullen din „Twilight Saga” (2008 – 2012).

ARTICOLE SIMILARE

Jocurile pe calculator – o joaca serioasa

realitatea

Recesiunea sexuală a generației Z pare mai degrabă o relansare decât o criză

Andreea Damian

Vlăduța Lupău, trei ținute spectaculoase la botezul fiului ei. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Florentina Opriș și-a găsit liniștea după moartea soțului

Tabu Tabu

Vești triste despre actorul Alec Baldwin: a ajuns din nou pe mâna polițiștilor

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu