Tabu
lifestyle

Roberta Anastase s-a casatorit: A spus “DA” la Ploiesti!

Emotionata, avandu-l alaturi pe barbatul langa care vrea sa-si petreaca tot restul vietii, Roberta Anastase a semnat, vineri dupa-amiaza, actul de casatorie.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor si-a dorit ca evenimentul sa aiba loc in orasul sau natal, Ploiesti. Roberta Anastase (37 de ani) si logodnicul ei, omul de afaceri Victor Farca, au spus “da” in cadrul unei ceremonii ce a avut loc vineri dupa-amiaza.

La cununia oficiata de primarul Iulian Badescu, au participat zeci de apropiati ai cuplului – familia si prietenii, dar si jurnalisti. Dupa ce a primit certificatul de casatorie, politicianul a marturisit ca a trait cel mai emotionant moment din viata sa si ca, in perioada urmatoare, ea si alesul inimii sale isi doresc foarte mult un bebelus. “Intelegere sa fim sanatosi si, bineinteles, sa avem un copil. Cat mai repede, dar nu decidem noi!”, le-a marturisit ziaristilor fosta “Miss Romania”.

Roberta Anastase si Victor Farca sunt impreuna de aproape 15 ani, perioada in care pedelista a marturisit ca a fost ceruta de sotie de trei ori de catre barbatul care, pe 28 iunie, i-a devenit, oficial, sot. Cei doi urmeaza sa se cunune religios duminica, urmand ca petrecerea, la care sunt asteptati aproximativ 400 de invitati, sa aiba loc intr-un decor superb, la Palatul Stirbey.

ARTICOLE SIMILARE

A apărut trailer-ul filmului despre ultimele luni din viața lui Michael Jackson- VIDEO

realitatea

Richard Gere și Bill Clinton cei mai sexi bărbați …

realitatea

Victoria Beckham – mai sanatoasa, mai fericita

realitatea

Cruciada catolica impotriva MADONNEI

realitatea

Ce ar face Helen Mirren daca ar fi REGINA pentru o zi? Ce ar bea cu pasiune?

realitatea

Jennifer Love Hewitt apelează la ordinul de restricție

realitatea

Scrie un comentariu