Tabu
LIFE & LOVE Slider

Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei

roboții pentru sex

Roboții pentru sex alimentați de AI se vând bine în timpul blocării – ceea ce îi îngrijorează pe unii experți, care spun că pot aduce unele probleme de reglementare.

Roboții sexuali alimentați de inteligență artificială care le permite să converseze au dus la un boom al vânzărilor în timpul pandemiei COVID-19, spun producătorii lor – oferind companie celor din izolare.

Livrările RealDoll, o companie care produce astfel de dispozitive, au urcat cu 50%. Cel mai avansat model, Harmony, costă 12.000 de dolari.

Roboții au corpuri realizate din silicon și capete robotizate, bazate pe inteligență artificială. Capacitatea lor de a susține o conversație este similară cu cea oferită de asistentul vocal Alexa dezvoltat de Amazon.

Totuși, combinația reprezintă un progres semnificativ în modul în care oamenii se raportează la AI, spun producătorii de roboți.  Alți vânzători de roboți sexuali înregistrează, de asemenea, o creștere a afacerilor.

Michael Chan, proprietarul unei firme din Ontario, Canada, spune că vinde 2-3 roboți pe zi, la prețul de 3.000 de dolari. Înainte de pandemie, firma vindea o singură unitate pe zi. Majoritatea clienților sunt bărbați divorțați, care au 50-60 de ani.

Mulţi oameni au înlocuit deja partenerii de viaţă cu astfel de roboţi. În ciuda acestui boom, experții nu sunt atât de siguri că oamenii sunt pregătiți pentru relații intime cu mașinile. Dar sunt câțiva care estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane.

ARTICOLE SIMILARE

Inteligenţa artificială va fi folosită pentru descifrarea plânsului bebeluşilor

Andreea Damian

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Andreea Damian

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu