Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Rochia cu care Meghan Markle i-a convins pe toți că va deveni mămică

Prințul Harry și Meghan Markle s-au confesat deja că își doresc să aibă copii. Iar expertul regal Katie Nicholl, autoarea volumului „Harry: Life, Loss, and Love” a dezvăluit ce planuri au Ducii de Sussex în această privință.

„Sursele mele spun că prințul Harry, în mod deosebit, a fost foarte dornic să înceapă o familie, chiar după nunta regală”, a declarat Nicholl pentru Entertainment Tonight. „Nu e niciun secret pentru nimeni”, a adăugat aceasta.

Joia trecută, Meghan Markle a participat la Gala 100 Days to Peace în Londra, împreună cu prințul Harry. Ducesa de Sussex a renunțat la costumele cu pantaloni pe care le-a purtat în ultima perioadă și a ales să poarte o rochie Jason Wu, de culoare albastră. Iar ținuta a lansat multe întrebări privind o posibilă sarcină.

Ce-i drept, croiala rochiei scotea în evidență o burtică de gravidă iar fanii acesteia au fost în delir. Un video care o are ca protagonistă pe Meghan Markle a creat isterie în mediul online, mulți internauți fiind convinși că ducesa poartă în pântece un bebeluș.

https://www.youtube.com/watch?v=d3ORp7Gk7gY

Deși palatul regal nu a confirmat vestea lansată de presă, vizita din luna august pe care Doria Ragland le-a făcut-o celor doi în Marea Britanie a dat de bănuit. Mama Ducesei de Sussex a început, în SUA, să ia cursuri de bonă. Iar în această toamnă, după ce termină cursurile, vrea să se mute definitiv cu fata ei.

ARTICOLE SIMILARE

Noua gama de tablete Prestigio MultiPad Color

Irlanda furioasă: chiloții tanga ai unei victime violată considerați “dovadă de consimțământ”

realitatea

A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești

realitatea

DRAMA unui artist! Daniel Iordăchioaie SUFERĂ DE O BOALĂ INCURABILĂ

Ce transformare: Minodora a slăbit peste 25 de kilograme

Tabu Tabu

Prima imagine cu fetița lui Smiley şi a Ginei Pistol

Andreea Damian

Scrie un comentariu