Home > Lifestyle > Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

Rochia de mireasă purtată de Andreea Marin la Media Music Awards nu a fost pe placul designerilor şi a criticilor de modă. Aleasă pentru a promova parteneriatul cu brand-ul de rochii Pronovias, rochia nu avea cum să nu strânească discuţii, mai ales că a fost purtată la un eveniment muzical.

Mihil Albu, Alin Gălăţeascu şi Dana Budeanu au fost invitaţi în platoul emisiunii “La Măruţă”, unde au subliniat că ţinuta Andreei a fost complet nepotrivită pentru evenimentul la care a participat.

“Asta şi-a dorit, controversă, dacă venea cu alt gen de rochie, poate isca tot controverse. Când va alege mai bine, nu se va mai discuta atât. Stilistul ei a venit şi a zis să poarte rochia asta? Atunci e greşeala lui”, a spus Mihai Albu.

Alin Gălăţeascu a vrut să clarifice că nu discută cât de bine a arătat Andreea, În plus, criticul a fost nemulţumit de faptul că s-a mers pe imaginea ei de zână, de care încearcă să scape de ceva vreme: “Aici nu se discută estetic, daca se discuta aşa, era foarte reuşită, arată foarte bine. Dar s-au combinat prea multe. Nu era o rochie de cocktail , era de mireasă. Poţi să faci din orice mireasă, dar nu şi invers. Ea încearcă să evadeze din rolul de zână, acum nu numai că e băgată din nou, dar i s-a închis şi fereastra”.

Nici Dana Budeanu nu a fost impresionată de alegerea Andreei: “E o alegere proastă, o greşeală gravă, e o rochie de mireasă care nu poate fi purtată la un asemnea event”.


Articole asemanatoare
mireasă
Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale
Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa
10 flori potrivite in buchetul de mireasa pentru o nunta de vara
Cum să-ți alegi buchetul de mireasă perfect

Loading...

Comenteaza acest articol

Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

by   1 min
0