Home > Lifestyle > Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

Rochia de mireasă purtată de Andreea Marin la Media Music Awards nu a fost pe placul designerilor şi a criticilor de modă. Aleasă pentru a promova parteneriatul cu brand-ul de rochii Pronovias, rochia nu avea cum să nu strânească discuţii, mai ales că a fost purtată la un eveniment muzical.

Mihil Albu, Alin Gălăţeascu şi Dana Budeanu au fost invitaţi în platoul emisiunii “La Măruţă”, unde au subliniat că ţinuta Andreei a fost complet nepotrivită pentru evenimentul la care a participat.

“Asta şi-a dorit, controversă, dacă venea cu alt gen de rochie, poate isca tot controverse. Când va alege mai bine, nu se va mai discuta atât. Stilistul ei a venit şi a zis să poarte rochia asta? Atunci e greşeala lui”, a spus Mihai Albu.

Alin Gălăţeascu a vrut să clarifice că nu discută cât de bine a arătat Andreea, În plus, criticul a fost nemulţumit de faptul că s-a mers pe imaginea ei de zână, de care încearcă să scape de ceva vreme: “Aici nu se discută estetic, daca se discuta aşa, era foarte reuşită, arată foarte bine. Dar s-au combinat prea multe. Nu era o rochie de cocktail , era de mireasă. Poţi să faci din orice mireasă, dar nu şi invers. Ea încearcă să evadeze din rolul de zână, acum nu numai că e băgată din nou, dar i s-a închis şi fereastra”.

Nici Dana Budeanu nu a fost impresionată de alegerea Andreei: “E o alegere proastă, o greşeală gravă, e o rochie de mireasă care nu poate fi purtată la un asemnea event”.

Articole asemanatoare
pizza
Ce nebunie! Miresele își aleg buchet de pizza în ziua nunții
mireasa
Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur
mireasă
Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale
Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

Loading...

Comenteaza acest articol

Rochia de la Media Music Awards a Andreei Marin: «A făcut o greşeală gravă»

by   1 min
0