Tabu
Image default
FASHION Slider

Rochii de mireasă | 5 tendințe observate în colecțiile 2022

De la corsete și volane în stil Bridgerton până la culori frumoase și vibrante, iată cele mai importante tendințe de mireasă pentru sezonul următor.

Săptămâna modei de mireasă de anul acesta a prezentat o multitudine de rochii de mireasă care se îndepărtează de rochia tradițională de mireasă. Pentru anul care vine, designerii au amestecat vechiul cu contemporanul, celebrând vechile tendințe cu o notă modernă. Corsetele, volanele și mânecile umflate deschid calea viitoarelor mirese care se vor remarca la nuntă mai mult ca niciodată.

Pentru a sublinia versatilitatea modei de mireasă, vă prezentăm câteva dintre tendințele cheie din colecțiile de toamnă-iarnă 2022, care vor face pe toată lumea să dorească să spună „da”.

Culori îndrăznețe

Acest sezon a încălcat tradiția, cu nuanțe vibrante și vii. Designeri precum Andrew Kwon și Romona Keveza au îmbrățișat pe deplin individualitatea mireselor, îmbinând țesături colorate, texturi și imprimeuri florale care întruchipează spiritul unei petreceri de nuntă.

Volane

Una dintre cele mai tari tendințe în moda de mireasă a revenit: volanele, ca să te simți ca o prințesă într-o sală de bal.

Mâneci bufante

Mânecile bufante superbe sunt simbolul rochiei de mireasă perfecte inspirate de serialul Bridgerton, iar designeri precum Reem Acra și Verdin îmbrățișează pe deplin acest stil tradițional de mâneci bufante, cu o perspectivă modernă.

Corsete

Corsetele sporesc pe deplin silueta mireselor. Coborând pe culoar, efect garantat. Katharine Polk și Nadia Manjarrez sunt doar două exemple ale modului în care corsetele continuă să prospere în fiecare sezon de nuntă.

Decupaje

Ultra-sexy, decupajele au dominat colecțiile 2022 pentru că designerii au îndrăznit să se impună cu acest trend. Fante în spate și burtă goală, designeri precum PatBO și Scorcesa nu ezită să permită mireselor să arate puțin pielea.

ARTICOLE SIMILARE

Fotoliul lui Yves Saint Laurent, vândut cu 28 de milioane de euro

realitatea

Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii

Andreea Damian

Un experiment cu Viagra a dus la pierderea a 11 sarcini

realitatea

Aventurile familiei HILFIGER

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Andreea Damian

Cum arată și din ce trăiește acum Laurențiu Cazan

Andreea Damian

Scrie un comentariu