Tabu
FASHION

Rochii haute couture din…alimente

Fotograful Fulvio Bonavia a realizat un editorial cu rochii create din alimente pentru Garage Magazine. Modă și mâncare în același loc? Oh, da!

Rochiile sunt de la Alexander Mcqueen, Louis Vuitton, Prada și Moncler și au fost recreate din salată, portocale, anșoa și nuci. Stilistul ședinței foto a fost celebra Giovanna Battaglia, editor la  L’Uomo Vogue.

Fulvio spune că această colaborare a fost de succes datorită faptului că atât el cât și Giovanna au fost pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește conceptele. Giovanna a propus ținutele model de la fiecare dintre cele patru case de modă, a explicat structura și texturile, iar Fulvio a ales alimentele potrivite pentru fiecare dintre ținute.

Surprinzător, arată ca niște rochii gata de îmbrăcat! Deși credem că vom sări peste peștii lui Moncler…

foto: Fashion Copious

text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

10 articole vestimentare care merită cumpărate cu o mărime mai mare

Andreea Damian

Ochelari cu franjuri Colette

realitatea

Pantalonii la modă pentru iarnă, care țin de cald

Andreea Damian

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Andreea Damian

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Andreea Damian

Sandra Bullock vrea un cheesburger de la petrecerea Vanity Fair – VEZI VIDEO

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu