Tabu
Image default
FASHION

Rochii haute couture din…alimente

Fotograful Fulvio Bonavia a realizat un editorial cu rochii create din alimente pentru Garage Magazine. Modă și mâncare în același loc? Oh, da!

Rochiile sunt de la Alexander Mcqueen, Louis Vuitton, Prada și Moncler și au fost recreate din salată, portocale, anșoa și nuci. Stilistul ședinței foto a fost celebra Giovanna Battaglia, editor la  L’Uomo Vogue.

Fulvio spune că această colaborare a fost de succes datorită faptului că atât el cât și Giovanna au fost pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește conceptele. Giovanna a propus ținutele model de la fiecare dintre cele patru case de modă, a explicat structura și texturile, iar Fulvio a ales alimentele potrivite pentru fiecare dintre ținute.

Surprinzător, arată ca niște rochii gata de îmbrăcat! Deși credem că vom sări peste peștii lui Moncler…

foto: Fashion Copious

text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Modul în care telemunca ne-a transformat ținutele de birou

Andreea Damian

Cameron Diaz și Melissa Leo la petrecerea Vanity Fair

realitatea

Natalia Vodianova pozeaza cu inocenta pentru Harper’s Bazaar Russia din aprilie

realitatea

Femeia care refuza sa imbatraneasca. Este fotomodel la 62 de ani si pozeaza in lenjerie intima

American Music Awards 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Designerii se transformă în păpuși

realitatea

1 comentariu

Rochii haute couture din…alimente | Elodia 26 October 2011 at 11:55

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu