Tabu
Image default
lifestyle

ROCHIILE de la nunta DELIEI: ce poarta mireasa si domnisoara de onoare! FOTO

Stilista Crisa Kyra, una din domnişoarele de onoare, i-a fost alături Deliei  Matache atunci când vedeta şi-a ales rochia de mireasă, care poartă semnătura  Vera Sposa, şi o va “apăra” pe cântăreaţă la nuntă, pentru că aceasta nu-şi  doreşte să fie furată!

“Nu cred că o furăm, în cel mai rău caz o ascundem!”, spune stilista. “Nici  Delia nu îşi doreşte să fie furată şi nici eu, ca domnişoară de onoare, nu sunt  de acord cu acest lucru! Nunta este organizată foarte frumos cu multe surprize  minunate şi ar fi păcat ca Delia să piardă o parte din aceste momente unice din  viaţa ei!”, mai spune Crisa Kyra, care va fi însoţită la petrecere de iubitul  său, Nicu Dobreanu, prietenul şi partenerul de afaceri al soţului Deliei Matache şi totodată unul dintre cavalerii de onoare.

Sora artistei, Oana Matache, din postura de domnişoară de onoare îl va avea  partener pe Mihai Bendeac, cel de-al doilea cavaler de onoare al mirilor.

În ceea ce priveşte rochia de mireasă a cântăreţei, stilista Crisa Kyra oferă câteva detalii: “Ca prietenă, i-am fost alături Deliei când şi-a ales rochia de  mireasă şi consider că modelul i se potriveşte de minune! Rochia e în stil  victorian, cu trenă lungă şi voal cu dantelă – perfectă pentru Delia!”, a mai  adăugat stilista care ne-a dezvăluit că Delia va accesoriza la rochia de mireasă un set de bijuterii cu diamante, format din brăţară şi cercei, care se vor  potrivi numai bine cu inelul de logodnă al artistei, cu diamant galben preţios.

Nici domnişoarele de onoare, Oana şi Crisa, nu vor fi mai prejos. Ele vor  purta la cununia religioasă rochii de la Norina Design, ambele de culoare lila.  La petrecerea de la Buftea, stilista Crisa Kyra şi-a propus să facă senzaţie  într-o rochie Roberto Cavalli, aleasă special din magazinul cu branduri de lux  pe care îl deţine în Centrul Vechi din Bucureşti!

Mai mult: Domnişoara de onoare a Deliei Matache: “Nu le dam voie să fure mireasa” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Stephanie Seymour divorțează

realitatea

Madonna nu se putea opri din plâns la auzul veștii morții lui Michael

realitatea

SERGIU NICOLAESCU si-a presimtit moartea! Ultimul MESAJ!

Cătălin Măruță după săptămâna de miere din nou la muncă

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu cu Bianca Drăgușanu, altfel decât o știți

realitatea

Megan Fox are corpul cel mai invidiat de femei

realitatea

Scrie un comentariu