Home > ROCSANA MARCU a castigat procesul de paternitate cu tatal fetitei ei!

ROCSANA MARCU a castigat procesul de paternitate cu tatal fetitei ei!

Rocsana Marcu a castigat procesul de paternitate cu fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu! Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al  Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia!

Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal  primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu. Acesta nu si-a  recunoscut pana acum copilul si nici nu a vrut sa auda de fetita de cand s-a nascut. Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de  televiziune. Rocsana Marcu se  judeca de aproape trei ani de zile cu  omul de afaceri care a refuzat cu desavarsire sa recunoasca legal  copilul. Pentru fetita ei, Rocsana si-a dorit sa se faca dreptate! A  avut nervi de otel, dar intr-un final si sorti de izbanda! In cursul  zilei de ieri, avocatul ei, Augustin Draghiceanu  Babaneacsa, i-a dat vestea cea mare: a castigat procesul de paternitate  al Mayrei! Astfel, fetita ei, care are acum 5 ani si stie adevarul  despre tatal sau, va putea avea si numele tatalui trecut in certificatul de nastere!

“S-a respins apelul formulat de catre Iliescu Stefan impotriva hotararii  prin care s-a stabilit paternitatea minorei Marcu Mayra Maria. S-au  invocat aceleasi exceptii privind prescriptia si inadmisibilitatea  actiunii si totodata s-a solicitat expertiza ADN. Cererea de apel a  ramas nesustinuta impreuna cu exceptiile iar Iliescu Stefan a refuzat in mod nejustificat sa se prezinte la IML pentru recoltarea de probe  biologice ADN, fapt ce a dus la respingerea apelului formulat. Teoretic, din punct de vedere legal, hotararea este definitiva putand fi pusa in  executare in sensul mentionarii numelui paratului Iliescu Stefan, in  actul de nastere al minorei Marcu Mayra Maria, la rubrica tatalui”, declara Av Augustin Draghiceanu Babaneacsa, avocatul Rocsanei Marcu.

“Era normal ca adevarul sa iasa la iveala pentru ca am avut mare incredere  in justitia din Romania!”, a adaugat si vedeta care se pregateste sa se  lanseze ca artist solo, caci tocmai ce a semnat cu Sprint Media Group,  care se va ocupa de-acum incolo de cariera ei muzicala.


Loading...

Comenteaza acest articol

ROCSANA MARCU a castigat procesul de paternitate cu tatal fetitei ei!

by   1 min
0