Home > Fără categorie > ROCSANA MARCU si testul de paternitate ratat

ROCSANA MARCU si testul de paternitate ratat

Rocsana Marcu şi-a trezit fără rost, cu noaptea-n cap, fetiţa de 5 ani, pentru a  o duce la IML, unde era programat testul ADN, care poate dovedi dacă micuţa este  sau nu copilul lui Adrian Ştefan Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu.  Procedura medicală nu a putut fi efectuată pentru că bărbatul a tras chiulul.
Vedeta a primit însă din partea doctorilor o hârtie din care reiese atât că ea a fost prezentă la analize, aşa cum au stabilit magistraţii, cât şi că Iliescu nu a venit la întâlnirea cu medicii, iar acest document ar putea înclina  balanţa în favoarea vedetei, în economia întregului proces.

În 2010, Rocsana i-a deschis fostului iubit, Adrian Ştefan Iliescu, un proces  de paternitate, pentru că bărbatul a refuzat s-o recunoască pe Mayra, fetiţa  rezultată în urma poveştii lor de dragoste. În septembrie anul trecut, actriţa  din “Trăsniţi în NATO”, de la Prima TV, a câştigat procesul în primă instanţă, însă Iliescu a atacat hotărârea. Acum însă, bărbatul refuză să-şi susţină varianta, ceea ce nu dă tocmai bine în faţa magistraţilor.

Lipsa de interes a lui Adrian Ştefan Iliescu ar putea fi taxată de  magistraţi. “Pentru că a lipsit de la IML, judecătorii îi vor cere domnului  Iliescu să facă dovada imposibilităţii de prezentare. În caz contrar, aceştia ar  putea să-l sancţioneze, ceea ce ar putea echivala cu o recunoaştere parţială a  faptului că dumnealui e tatăl fetiţei”, a explicat apărătorul Rocsanei,  avocatul Augustin Drăghiceanu.

Mai mult: Fostul iubit al Rocsanei Marcu a chiulit de la testul de paternitate – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ROCSANA MARCU si testul de paternitate ratat

by   1 min
0