Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

Este una dintre cele mai mari vedete ale pop-rockului dar Rod Stewart și-a arătat și alte talente odată cu dezvăluirea celeilalte mari pasiuni – căile ferate miniaturale.

În timp ce înregistra pentru albume sau cânta live, Rod Stewart a lucrat la un model masiv, complicat al unui oraș american feroviar pe parcursul ultimilor 23 de ani. El a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat revistei Railway Modeller. A sunat apoi la emisiunea BBC și s-a certat cu un realizator de emisiuni de acolo care ar fi spus că de fapt nu crede că Stewart ar fi autorul machetei micului oraș.

„90% din oraș am construit eu”, a insistat el. “Singurul lucru la care nu m-am priceput și încă nu sunt foarte priceput sunt echipamentele electrice, așa că am rugat pe altcineva să facă asta.” Rod Stewart a lansat 13 albume de studio și a fost în 19 turnee în perioada construirii orașului. “Mulți oameni râd de mine pentru că am acest hobby despre care ei cred că e o prostie dar este un hobby minunat”, a spus el. El a spus în interviul cu Railway Modeller că a lucrat la zgârie-nori și alte clădiri în timpul turneelor, solicitând de fiecare dată câte o cameră suplimentară la hotel pentru construcțiile sale.

Peisajul și structurile sunt punctele lui forte, mai degrabă decât locomotivele și căile ferate. „Găsesc frumusețe în ceea ce toată lumea vede ca fiind urât – zgârie-nori, depozite banale, lucruri care par să se dărâme”. Fotografiile machetei arată zeci de clădiri extrem de detaliate, plus poduri, nave, vegetație și străzi învechite cu mașini de epocă și taxiuri. “Pentru mine este dependență.”

Cântărețul acum în vârstă de 74 de ani a așezat orașul miniatural într-o mansardă la domiciliul său din Los Angeles.

ARTICOLE SIMILARE

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Andreea Damian

Pippi Şoseţica, cea mai puternică fetiţă din lume, se întoarce pe marele ecran

Andreea Damian

Mirela si Bogdan Stelea au divortat

realitatea

Machiaj de vedeta: Hollywood Glam make-up look

realitatea

Alina Laufer a născut prematur. Cum se simt vedeta și gemenii ei

Andreea Damian

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

Scrie un comentariu