Home > Slider > Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Rod Stewart

Cântărețul britanic Rod Stewart a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu aproximativ trei ani, dar este în remisiune din luna iulie, potrivit Sky News. Legenda muzicii rock a făcut a făcut această dezvăluire, sâmbătă, la un eveniment dedicat colectării de fonduri pentru cercetare medicală în domeniu, organizat în Surrey.

„Nimeni nu știe acest lucru, dar m-am gândit că este vorba despre timpul pe care l-am spus tuturor. Acum sunt în remisie, pur și simplu l-am identificat din timp. Am făcut atât de multe teste”, a spus el, potrivit The Mirror.

Rod Stewart, în vârstă de 74 de ani, a povestit că a fost diagnosticat cu cancer în februarie 2016, în timpul unui control medical de rutină. Din fericire, cântăreţul a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii, iar acum este în remisiune.

Rod Stewart i-a îndemnat pe bărbaţi să își facă acest control medical în mod regulat.

Stewart, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă. „Dacă ești pozitiv și lucrezi cu asta și îți păstrezi un zâmbet pe față … Am muncit doi ani și pur și simplu am fost fericit, iar bunul Domn a avut grijă de mine.”, a mărturisit el.

Potrivit specialiștilor, citați de BBC, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbați sunt diagnosticați anual cu cancer la prostată, iar 11.000 mor în fiecare an. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer crește proporțional cu vârsta.

Articole asemanatoare
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
carne roșie
Adevărul despre consumul de carne roșie. Oamenii de știință se contrazic
marcia cross
Marcia Cross, despre cancerul ei: „A fost unul dintre cele mai mari cadouri pe care le-am putut avea”
cancer
Studiu – băuturile îndulcite cresc riscul de cancer

Comenteaza acest articol

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

by Andreea Damian   1 min
0