Home > Slider > Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Rod Stewart

Cântărețul britanic Rod Stewart a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu aproximativ trei ani, dar este în remisiune din luna iulie, potrivit Sky News. Legenda muzicii rock a făcut a făcut această dezvăluire, sâmbătă, la un eveniment dedicat colectării de fonduri pentru cercetare medicală în domeniu, organizat în Surrey.

„Nimeni nu știe acest lucru, dar m-am gândit că este vorba despre timpul pe care l-am spus tuturor. Acum sunt în remisie, pur și simplu l-am identificat din timp. Am făcut atât de multe teste”, a spus el, potrivit The Mirror.

Rod Stewart, în vârstă de 74 de ani, a povestit că a fost diagnosticat cu cancer în februarie 2016, în timpul unui control medical de rutină. Din fericire, cântăreţul a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii, iar acum este în remisiune.

Rod Stewart i-a îndemnat pe bărbaţi să își facă acest control medical în mod regulat.

Stewart, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă. „Dacă ești pozitiv și lucrezi cu asta și îți păstrezi un zâmbet pe față … Am muncit doi ani și pur și simplu am fost fericit, iar bunul Domn a avut grijă de mine.”, a mărturisit el.

Potrivit specialiștilor, citați de BBC, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbați sunt diagnosticați anual cu cancer la prostată, iar 11.000 mor în fiecare an. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer crește proporțional cu vârsta.

Articole asemanatoare
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
cancer
Testul de sânge care poate detecta peste 50 de tipuri de cancer
cancer
Vaccinarea împotriva cancerului de col uterin ar putea salva 62 mil. de vieți în următorii 100 de ani
fumat
Niciodată nu este prea târziu să renunți la fumat. Descoperirea uimitoare a cercetătorilor

Comenteaza acest articol

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

by Andreea Damian   1 min
0