Tabu
Image default
lifestyle

Roisin Murphy revine la București

Roisin Murphy se va afla toamna aceasta pentru a doua oară în România! După un show “electric” susținut vara aceasta pe scena B’ESTFEST, în cea de-a treia zi a festivalului, Roisin Murphy revine la București pentru un nou concert care va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Polivalentă!

După aproape 10 ani de la debutul ei în muzică alături de Mark Brydon în cadrul trupei Moloko, Roisin Murphy și-a început cariera solo rămânând în atenția iubitorilor de ritmuri trip-hop și electro-funk.

Nonconformismul care o caracterizează și-a pus amprenta nu numai asupra stilului său vestimentar ci și asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind în scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground.

“Ruby Blue”, promovat de single-urile "If We’re In Love" și "Sow into You", a fost lansat în iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat și titlul albumului, fiind inclusă și pe coloana sonoră a serialului “Grey’s Anatomy”.

Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a apărut la sfârșitul anului 2007, la scurt timp după lansarea single-ului "Let Me Know", în colaborare cu Groove Armada.

Biletele pentru acest eveniment costă 75 de lei și pot fi achiziționate de pe myticket.ro urmând ca în perioada următoare să fie disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

ALEX VELEA – aventura cu o dansatoare, inainte de ANTONIA

Anul acesta Paştele soseşte cu muzica PAULEI SELING

Daniel Radcliffe a fost cât pe ce să piardă rolul din Harry Potter

realitatea

Cum resimte industria de publicitate criza economica din SUA

realitatea

Replica Institutului Cultural Român din New York la “scandalul românesc cu zvastică și sex-

realitatea

DOSAR MUNCĂ: Ce-am făcut când a venit criza

realitatea

Scrie un comentariu