Tabu
Image default
lifestyle

Roisin Murphy revine la București

Roisin Murphy se va afla toamna aceasta pentru a doua oară în România! După un show “electric” susținut vara aceasta pe scena B’ESTFEST, în cea de-a treia zi a festivalului, Roisin Murphy revine la București pentru un nou concert care va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Polivalentă!

După aproape 10 ani de la debutul ei în muzică alături de Mark Brydon în cadrul trupei Moloko, Roisin Murphy și-a început cariera solo rămânând în atenția iubitorilor de ritmuri trip-hop și electro-funk.

Nonconformismul care o caracterizează și-a pus amprenta nu numai asupra stilului său vestimentar ci și asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind în scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground.

“Ruby Blue”, promovat de single-urile "If We’re In Love" și "Sow into You", a fost lansat în iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat și titlul albumului, fiind inclusă și pe coloana sonoră a serialului “Grey’s Anatomy”.

Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a apărut la sfârșitul anului 2007, la scurt timp după lansarea single-ului "Let Me Know", în colaborare cu Groove Armada.

Biletele pentru acest eveniment costă 75 de lei și pot fi achiziționate de pe myticket.ro urmând ca în perioada următoare să fie disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Kidman, la un pas de nebunie din cauza ultimului rol

realitatea

Veșmânt de hârtie pentru cabina de proiecție

realitatea

Rihanna: Bătaia de la Chris Brown m-a deșteptat!

realitatea

Raluca Olariu lupta cu gerul goala! Galerie foto cu Raluca Olariu

realitatea

ANTONIA prinsa in pat cu Alex Velea de detectivii sotului ei!

“România e mai mult decât 47 de ani de comunism”

realitatea

Scrie un comentariu