Home > Agenda > stiri > Rolul sexului într-o relație este…

Rolul sexului într-o relație este…

important, completează frumoasa poveste de dragoste, dar nu o împlinește. Cel puțin aceasta este părerea a 48% dintre utilizatorii site-ului nostru.
Un procent semnificativ, de 35%, dintre participanții la sondaj sunt convinși că sexul trebuie să primeze într-o relație, chiar dacă oricare alte criterii sunt îndeplinite.

Interesant este și faptul că nimeni nu crede că sexul este irelevant. Această variantă de răspuns nu a primit niciun vot din partea voastră.

Articole asemanatoare
Top 10 ciudățenii adevărate în materie de sex

3 Responses

  1. lily

    Nu stiu ce sa zic, dar cred ca sexul intr-o relatie este benefic deoarece cele doua persoane se apropie mai mult una de alta, dar uneori poate fi chiar rau, acest lucru aducand multe certuri intre cupluri, cel putin asta e parerea mea!

  2. oana iftemi

    ca sa continui propozitia…este necesar, este inaltator, este poezie, descarcare, intimitate, comunicare nonverbala. Daca putem sa mentine echilibrul intre a face sex si a face dragoste atunci e minunat. Cand vb despre o relatie, ne referim la una de lunga durata, pt ca in una scurta sexul e cel mai important, nu? dar cand vb despre o relatie de lunga durata sau in casatorie atunci e vorba de comuniune. e vorba de un schimb permanent de energie, de fluide. si da, sexul e o descarcare de ambele parti si o imbinare perfecta de fluide.

  3. Silvia

    Consider cå intr-o relatie de cuplu,cu un el si ea sexul e important.Sexul intr-o relatie te revigoreazå,te face så simti viata si så gindesti pozitiv.Sunt cåsåtoritå de mai multi ani,am copii mari si inrelatia mea de cuplu a fost o mereu o armonie in pat.Desi viata ne-a mai fåcut uneori så ne certåm,desi au intervenit chiar anumite probleme,sexul a fost o tråire separatå de cele amintite mai sus.Sotul meu e activ si a råmas acelasi tip care considerå cå sexul nu trebuie catalogat ceva rusinos.Habar nu aveam de acest lucru pinå cind mi-am dat seama cå doi oameni normali din toate p.d.v. trebuie så aibe grijå så nu neglijeze acest capitol.Nu ne-am inselat niciodatå,desi nu ar trebui så fiu asa sigurå si cu sotul meu 8el fiind un tip frumos si acum)..Am imbåtrinit frumos si nu aråtåm virsta pe care o purtåm.Incå ne mai simtim atrasi unul de celålalt,dar,dar cred cå si iubirea dintre noi a fåcut posibile ca viata noastrå så fie normalå chiar dacå nu mai suntem atit de tineri.Asa cå vå dau un sfat : iubiti-vå,respectati–vå,iar atunci cind ajungeti la capitolul sex,uitati de tot cei in jur de probleme si respectativå.

Comenteaza acest articol

Rolul sexului într-o relație este…

by realitatea   <1 min
3