Home > Agenda > ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

Un tanar român în vârstă de 21 de ani a fost condamnat la moarte de Înalta Curte de Justiţie din Malaysia pentru trafic de droguri, relatează New Straits Times, în ediţia electronică. Băiatul de 21 de ani urmează să fie omorât prin spânzurare. Bărbatul lucra ca şofer angajat cu jumătate de normă şi poliţiştii au găsit în bagajele sale 1.494 de grame de metamfetamină pe aeroportul din Kuala Lumpur pe data de 26 iunie 2012. Procesul a durat mai mult de un an şi judecătorul Datuk Akhtar Tahir a declarat că apărarea nu a reuşit să ofere argumente rezonabile în faţa acuzării.
Numele românului este Ionut Alexandru Gologan şi s-a născut în 1992. Acesta a lucrat ca şofer de TIR în Germania şi cel mai probabil a căzut în plasa traficanţilor de droguri şi a devenit cărăuş pentru câteva mii de dolari. 

Românul de 21 de ani originar din Prahova a fost condamnat la moarte. Conform sursei citate, românul a ascultat verdictul cu calm şi cu un zâmbet încremenit pe faţă.

Legislaţia din Malaysia este foarte drastică când vine vorba de trafic de droguri. În cele mai multe cazuri, traficul de droguri este pedepsit cu pedeapsa capitală. Potrivit legislaţiei anti-drog din Malaysia, o ţară multietnică din Asia de sud-est, orice persoană descoperită că deţine asupra sa cel puţin 15 grame de heroină sau 200 grame de cannabis este considerată, dacă nu se dovedeşte contrariul, traficant al acelor droguri. Drogurile precum cannabis, LSD şi cocaină sunt strict interzise în Malaysia.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/roman-21-de-ani-executat-in-malaesia-467724.html?utm_source=Realitatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post#ixzz2hwrUEZT5


Comenteaza acest articol

ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

by   1 min
0