Home > Agenda > stiri > Aureliu Surulescu, ROMANUL care a fermecat-o pe Elizabeth Hurley

Aureliu Surulescu, ROMANUL care a fermecat-o pe Elizabeth Hurley

Ce au in comun Andreea Marin, Alexandru Dinu, Elizabeth Hurley, Inna si Andra?

Aureliu Surulescu, modelul masculin care apare in cel mai recent videoclip al Andrei, dar si in “Endless”, alaturi de Inna, are cu ce se lauda.

Aureliu Surulescu, fost asistent al Andreei Marin la “Surprinze, surprize”, are in palmares prezentari de moda pentru marii designeri, dar si cateva filme de succes. Conform enational.ro, Aureliu a jucat alaturi de Liz Hurley in filmul “The Method”, dar a avut si o colaborare cu Alexandra Dinu, care l-a ajutat in cariera.  “Am jucat intr-un film al lui Dan Pita unde am avut-o colega si pe Alexandra Dinu, cu care am ramas prieten. Cand am ajuns la Milano, m-a ajutat foarte mult. M-a trimis in diverse directii unde avea deja stabilite niste conexiuni, ceea ce la romani este o chestie destul de rara”, a povestit Aureliu.

Cat despre intalnirea modelului cu superba Liz Hurley, aceasta a avut loc tot cu ocazia unui film, si, spune romanul nostru, a fost de neuitat. “Inaintea cadrelor in care trebuia sa ne sarutam, i-am spui lui Liz ca o sa ma straduiesc sa joc cat mai bine ca sa terminam cat mai repede scenele intime. Iar ea mi-a zis: <Chiar asa? Nu-ti plac deloc?>. Replica ei m-a facut sah-mat pe loc”, si-a amintit Surulescu.

Articole asemanatoare
costume de baie
Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone
Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini
Vedete nascute pe 23 august!
Noul sampon uscat pentru parul inchis la culoare

Loading...

2 Responses

 1. Nelu Mirea

  Domnule Aureliu Surulescu, sunt tată de băieţi şi pot să mă exprim prin experienţa mea, Eşti pe un drum bun, curat şi îmi place cum gândeşti!
  Nelu MIREA

 2. Aurelius

  Multumesc ! Sa va trăiască ani buni si sa va bucurati fericiti unii de alții !
  Doamne Ajuta !
  Cu drag .

Comenteaza acest articol

Aureliu Surulescu, ROMANUL care a fermecat-o pe Elizabeth Hurley

by   1 min
2