Tabu
PEOPLE

Romeo Visca a venit de la Londra pentru un nou proiect în România

Zilele trecute românul care a făcut carieră la Hollywod și a jucat în filme și seriale în cetatea filmului și a făcut teatru la Londra, s-a întors în țară pentru un nou proiect. Este vorba de Romeo Visca, actorul care zilele trecute și-a sărbătorit ziua de naștere și le-a povestit fanilor pe rețelele de socialziare noutățile din viața lui profesională.

Tânărul a ținut să le mulțumească prietenilor printr-un mesaj video pentru toate urările și gândurile bune. Romeo Visca le-a spus prietenilor virtuali că “m-ați copleșit cu mesajele voastre minunate și vă doresc și eu aceleași lucruri și sper că toate dorințele să vi se îndeplinească. Eu acum mă întorc de la repetiții, nu pot să vă spun foarte multe dar în curând o să apară un proiect foarte frumos, un proiect minunat, la o televiziune comercială din România, unde sunt unul din protagoniști. Și când o să fie momentul potrivit o să vă spun mai multe.

romeo visca
romeo visca

Stați cu ochii pe profilul meu și să ne auzim cu drag”, a spus el. Nu știm în ce proiect joacă, însă la noi doar trei televiziuni mai fac seriale de cursă lungă și probabil că una dintre acestea l-a luat în echipă. Însă trebuie să știți că actorul are experiență și a jucat în “Iubiri secrete” dar și în alte producții de peste hotare precum “American Crime Story”. Vom vedea în ce producții îl vor urmări fanii, având în vedere că este un actor frumos și foarte talentat.

ARTICOLE SIMILARE

Sex-simbolul anilor ’60 a murit la vârsta de 82 de ani

Andreea Damian

Celine Dion concertează în România

Andreea Damian

Linda Evangelista împărtășește primele fotografii după intervenția cosmetică despre care spune că a desfigurat-o

Andreea Damian

Survivor România 2022. Cine este Alex Delea, marele câștigător

Andreea Damian

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Germania FOTO

Andreea Damian

Cum arată locul de joacă al Ritei, fetița Laurei Cosoi FOTO

Tabu Tabu

Scrie un comentariu